2777
2789

خودم😂 به هرچیزی یه دستی زدم از ورزش و هنر گرفته تا کار و…

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر خاله شوهرم 

دندون سازی میکنه 

جوشکاری 

نجاری 

کابینت سازی 

همه کارررییییی

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

زنمو هام. همه کاری میکنن از کارای خونه تا خرید بیرون و فلان 

مثلا ما میخوایم پرده بزنیم مامانم صبر میکنه بابام یا داداشم بزنن ولی اونا خودشون همه فن حریفن

همه کاری هم بلدن. تا کارای هنری 

اساس کشی هاشون توی ی نصفه روز جمعه:) 

یعنی چی عزیزم؟نه اتفاقا هر مردی هم آچار فرانسه نیست🤣

برنامه ی آچاره رو میگم🤣

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

زنمو هام. همه کاری میکنن از کارای خونه تا خرید بیرون و فلان مثلا ما میخوایم پرده بزنیم مامانم صبر می ...

بنظرتون چیز خاصی باعثش شده؟ مثلا از پدر مادرشون به ارث برده باشن این زرنگی رو؟