2777
2789

بچها من تا حالا باشگاه‌ نرفتم اصلا، حالا بار اولمه میخوام ثبت نام کنم، حالا سوال دارم چندتا.

کفش مخصوص باشگاه‌ و قمقمه هم خریدم،لگ و تاپ هم همینطور،دیگه چیا لازمه؟ من یکم اظطراب اجتماعی دارم استرس دارم 

اگ کلا نکته‌ و نصیحتی راجبش دارید ممنون میشم بگید بهم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش اگه برنامه داری که طبق برنامه ات تمرین کن نداری هم مربی بهت میده و توضیح میده گرم کردن و سرد کردن قبل از تمرین و بعد تمرین فراموشت نشه 

حتماً هم در طول تمرین آب بخور بدنت دهیدراته بشه

میان وعده قبل و بعد تمرینم بخور

حرکاتم دقت کن درست بزنی

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

باشگاه منظورت بدنسازیه 

هیچی عزیزم یه دونه حوله‌ام فقط ببر عرقتو پاک کنی یه دونه دیگه هم حوله ببر روی دستگاه بندازی زیرت بشینی روش

غمِ دل با تو نگویم که نداری غمِ دل با کسی حال توان گفت که حالی دارد 

حوله یا پارچه نخی که بندازی رو وسیله ها. اگه دوس داری زیرانداز هم جدا بخر. (مت) موهاتم بباف و برو. آرایش هم نکن

سرت به کار خودت باشه، کلا همه تو باشگاه فک می کنن بقیه نگاشون میکنن 

راستی حوصلم سررفته اگه کسی هم مثل منه به تاپیک بازی بزنه منم تگ کنه، بازی هم میگم چی... 

خودم ظرفیت تاپیک پره. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

وای اسمتون😅😂😂😂الان دیدم 😂😂😂 ببخشید خندم گرفت 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

یه پارچه  اضافه هم اگر تو خونه داری. شال دراز هر چیزی بردار با خودت که بندازی رو تشک 

من یه شال یلند دارم اونو میاندازم رو تشک. و کتونی هم نمیخواد چون پبلاتسه و رو فوم های رنگی رنگیه. قمقمه هم بر میدارم  و لگ هم زیر شلوار اصلیم میپوشم ـتاپم میرم اونجا میپوشم ـ. الکی کوله ت رو سنگین نکن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

داخل قمقمه شیکرت می‌تونی از تخم شربتی یا قرص جوشان ویتامین سی یا هرچیزی استفاده کنی من خودم خاکشیر میبرم

غمِ دل با تو نگویم که نداری غمِ دل با کسی حال توان گفت که حالی دارد