من همیشه فکر میکردم شیرازیا لاکچری و اهل ریخت و پاش و کلا اینقد پول دوس نیستن.من انلاین شاپ دارم مستقیم از بندر میارم اومدم شیراز چنپ تیغه خردکن دارم حراج زدم.چند نفر پیام دادن.یکی گفته تخفیف نداره؟یکی گفته واسم بفرست درب خونه تا پولش بدم.بابا ی تیغه خردکن حراج زدن ۱۵۰هزار تومن.شما دیگه کی هستید.طرف هزینه اسنپش بیشتر میشه.میگه اسنپ بفرستم وقتی اومد پولش پرداخت میکنم.ادرس و عکس و شماره تلفن هم گذاشتم.اخه ۱۵۰هزار تومن چیه خدایی.زشته برای شما
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فکر نمیکنی داری توهین میکنی :/// خجالت و شعور هم خوب چیزیه
ن توهین نکردم.بعضیاشون انگار میخان من امتحان کنن.من هم باردارم هم تنهایی اجازه ندارم ادرس خونه ب هرکس بدم.ی نفر ادرس دادم میپرسه من نزدیک خونم کی تیغه رو میارید.گفتم ده دقیقه اجازه بدین شوهرم بیاد بهتون تحویل میدم دیگه خبری نشد.. بابا شما دیگه کی هستین🤣🤣