2777
2789
عنوان

شما بودید می‌رفتید مهمونی

203 بازدید | 15 پست

مادرم شهر دیگه س مادربزرگ پدری م شهر دیگه منم شهر دیگه 

مادربزرگم رفته خونه مامانم اینا نمی‌دونم چی شده با مادرم بگو مگو داشتن،

حالا مادربزرگم داره میاد شهر ما عمه م منو دعوت کرده برم خونه ش مادربزرگم میخواد بیاد. دوتا عمومم دعوت کرده.

مادرمم زنگ زده با داد و دعوا که تو باید با مادرت همه جا بری و به همه بگو نمیام چون اگر بری به من بی احترامی شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دلم برا مادربزرگم تنگ شده 

مهمونی هم معمولا میرم بهم خوش میگذره عمو و عمه و...دوستشون دارم.

ولی از اون طرف می‌دونم مادربزرگ و عمه و زن عموهام همیشه به مادرم بی احترامی کردن از بچگی م...ولی فکر میکردم مادرم خیلی با اعتماد به نفسه و براش مهم نیست. چندساله فهمیدم اتفاقا براش مهم بوده همیشه تنهایی گریه میکرده‌ و الآنم چند ساله دیگه بدجوری جوابشونو میده به نظرم...

بابامم میگه من نمی‌دونستم مامانت انقد ناراحت می‌شده الآنم که سنی ازشون گذشته ، نمیتونه تحمل کنه مامانم جواب بده. مدام دعواشون میشه

وقتی مامانت ناراحت میشه ی جوری مودبانه دعوتشون رد کن نرو

آخه مامانم خودش به شهر دیگه س مدام با فامیلا دورهمی و مهمونی

من اینجا تو غربت چندتا فامیل پدری فقط دارم اینجا. اونم سالی یه بار شاید دعوتم کنن....

بعدم دلم برا مادربزرگم تنگ شده