2777
2789

عقدیم خودمم شاغلم از صبح تا غروب

شوهرم بخاطر قسطا سنگین میگه تا دو سه سال اقدام نکنیم بعدا

الان مادرشوهرم زنگ زد گفت براتون دعا کردم شماهم رفتید سرخونه زندگی زود بچه دار شید

قبلنم چندبار  گفته بود

منم گفتم والله من دوست دارم شوهرم فعلا نمیخواد گفته قسطا سبک شن چون بعدش دیگه نمیتونم من برم سرکار

خود شوهرم گفته بود بنداز گردن من

الان داره غر میزنه بشوهرم چرا انقدردیر و...مگه میشه و.. 

چه کنیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مادر شوهرا و حتی مادر زنا همینن

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اخی اونم نوه می‌خواد شما هم حق جوونی دارید

نوه میخواد😂بیخیال خواهر

مادرشوعر منه

هی میگه عرضه ندارین بچه  دووم بیارین

حالا چه گوهیدخوردی سر این بچم

حتی حاضرنیست یک ساعت نگهش داره 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

عزیز دلم اول اینکه نباید مطرح می‌کردید جریان رو اصلا 

دوم اینکه بخشی از زندگی خصوصی بهتره توسط زوجین برطرف بشه مشکلاتش و به بیرون راه پیدا نکنه با توجه به شناختی از مادر شوهرتون داشتید 

حالا کاریه که شده میتونید فعلا حرفشون رو با احترام پشت گوش بندازید دیگه🤭

زیباجانم...سوال حس ششم جواب نمیدم🙏🥰                   لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستید🥲🥲                          الهی حاجت روا بشید❤

نوه میخواد😂بیخیال خواهرمادرشوعر منههی میگه عرضه ندارین بچه دووم بیارینحالا چه گوهیدخوردی سر این بچ ...

شما بعدا بچت ازدواج کنه اصلاااا دوست نداری. نوه دار شی ؟ اصلاااا حتی تو دلت؟