مامان_تتها مدیر استارتر عضویت: 1404/03/02 تعداد پست: 620 عنوان رقص با لباس محلی 114 بازدید | 12 پست تاحالا داشتید؟چه لباسی پوشیدید؟ رقص سخته با محلی؟لباستون کردی لری ترکی هرچی که بود بگید 1404/05/28 | 21:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
azpm عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 6967 کوردی،ما با کوردیه خب همیشه بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 16247 شمالینه اصلا سخت نیست اتفاقا انگاری تو رقص همراهیت میکنه😅😍 چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
missdiaa عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 8395 اره زیاد کلا تو مراسما لباس محلی میپوشم کوردین سخت نیس خیلیم دوسش دارم و قشنگه اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!
پیرولی عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1178 اره لباس محلی لری شهر خرم آبادم رو پوشیدم رقص هم خیلی راحت بودم
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14558 تو حنابندون هامون لباس لری میپوشیممن تو رقص لری فوق العاده امولی تو رقص عادی و عروسی افتضاااااااح تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
margrit عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 20197 کوردی،ما با کوردیه خب همیشه استارتر مرد هست تاپیک های الکی میزنه که بعدم درخواست دوستی بده وچت کنه مدتی چرت وپرت میگه بعد اگر زمینه رو مناسب دید میزنه جاده خاکی وحرهای جنسی میزنه لایک نکنید .توروخدا
margrit عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 20197 تو حنابندون هامون لباس لری میپوشیممن تو رقص لری فوق العاده امولی تو رقص عادی و عروسی افتضاااااااح استارتر مرد هست تاپیک های الکی میزنه که بعدم درخواست دوستی بده وچت کنه مدتی چرت وپرت میگه بعد اگر زمینه رو مناسب دید میزنه جاده خاکی وحرهای جنسی میزنه لایک نکنید .توروخدا
margrit عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 20197 اره لباس محلی لری شهر خرم آبادم رو پوشیدم رقص هم خیلی راحت بودم استارتر مرد هست تاپیک های الکی میزنه که بعدم درخواست دوستی بده وچت کنه مدتی چرت وپرت میگه بعد اگر زمینه رو مناسب دید میزنه جاده خاکی وحرهای جنسی میزنه لایک نکنید .توروخدا
margrit عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 20197 اره زیاد کلا تو مراسما لباس محلی میپوشم کوردین سخت نیس خیلیم دوسش دارم و قشنگه استارتر مرد هست تاپیک های الکی میزنه که بعدم درخواست دوستی بده وچت کنه مدتی چرت وپرت میگه بعد اگر زمینه رو مناسب دید میزنه جاده خاکی وحرهای جنسی میزنه مراقب باش لایک نکنید .توروخدا
margrit عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 20197 کوردی،ما با کوردیه خب همیشه استارتر مرد هست تاپیک های الکی میزنه که بعدم درخواست دوستی بده وچت کنه مدتی چرت وپرت میگه بعد اگر زمینه رو مناسب دید میزنه جاده خاکی وحرهای جنسی میزنه لایک نکنید .توروخدا
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14558 استارتر مرد هست تاپیک های الکی میزنه که بعدم درخواست دوستی بده وچت کنه مدتی چرت وپرت میگه بعد اگر زم ... اهاااحس کردم چرت میگه ها تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣