2777
2789
عنوان

از مزه ریسه ای ها کیا میزان

239 بازدید | 35 پست

من چون رو چشمام خییییییلی حساسم و میترسم ،، تابحال نرفتم آرایشگاه مژه بزارم 

از اینکه بعدش مژه های خودمم بریزه واقعا میترسم 

چون همینجوریشم مژه های پرپشتی ندارم

از این مژه ریسه ای ها خریدم با چسب مژه دان 

میخام ببینم هراز چند گاهی مهمونی ای جایی بخام بزارم برا خودم مثلا تا دو روز نگهش دارم

اینام مثل کاشت مژه باعث میشه مژه های خودمم بریزه؟؟؟؟؟

کاربریم موقتا دست دونفره.....منو دوستم الهام🙃

نه گلم نمیشه 

چسب سانکو بهتر بود برا تویی ک حساسی

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چسب خوب بخرالان دم دستم نیست عکس بدم. و اینکه روی مژه چسب نزنروی پلک بچسبونمن همیشه حودم میزارم اصلا ...

تا چند روز میمونه ؟؟؟؟

عکسشو میفرستی بعدن

تا چند روز میمونه ؟؟؟؟عکسشو میفرستی بعدن

من یک روز معمولا.ولی یکبارم سفر بودم ۳ روز نگه داشتم.

ی چسب سفید هست و مایع داخلش طوسیه.و اندازه یک انکشت هست.

ازین چسب کوچیکا ک میدن خودشون اصلا نزن

💕

چسب خوب بخرالان دم دستم نیست عکس بدم. و اینکه روی مژه چسب نزنروی پلک بچسبونمن همیشه حودم میزارم اصلا ...

آخه تو اینستا دیدم از زیر میزنن پایین مژه ها 

چجوری رو پلک بزنن؟؟؟

شما چند وقت یه بار مژه میزاری ؟؟ چقد میمونه برات ؟؟

عه عب نداره سانکو میخرم نریزه فقط ☹️

نمی‌ریزه خیالت راحت 

برا من ک اینطوری بود 

تازه من تقریبا ی مدت هر روز میکندم دوباره میذاشتم

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔