2777
2789
عنوان

اگر کنکور قبول بشیم

109 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها حالتون خوبه ازتون یک  سوال داشتم اگر کنکور قبول بشیم و امتحان های نهایی سال دوازدهم قبول نشیم و به دی ماه بیفته میشه بریم دانشگاه یا دیگه نمیشه و کنکورم الکی هست چون من مغازه دارم و شاغلم زیاد وقت نمیکنم درس بخوانم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از دانشگاه فرصت میخوای که دیپلم رو بهش بدی. چیزی نمیگن. 

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
نمیشه حتما باید درسا دبیرستان پاس کنی بعد بر اساس تاثیر معدله ممکنه اون رشته ای بخوای اصلا قبول نشی ...

من فنی و حرفه ای میخوانم شرط معدل کل نداریم شرایطش فرق داره 

کارشناسی

چرا اطلاعات نادرست میدی ؟ 

میتونه بره دانشگاه 

تاثیر هر درس تو امتحان نهایی که جزو اون ۶۰ درصده باشه حدودا ۸ درصد میشه تازه بدون ضریب

شاید کنکورشو خوب داده و یک امتحان رو خراب کرده 

ی چیزی بگم کنکور قبول نشو اصلا رتبه خوب نیار ولی معدلت رو بالا ببر. ترمیم و شهریور اینا کلا سخته باور کن معدل بالا از کنکور هم مهم تره معدل رییده شه کنکور ریدی 

امسال به مرگ بگیر به تب راضی شده اگه کنکوری هستی 

دخترم تو بی نظیر ترین خلقت خدایی♥️🧿

ی چیزی بگم کنکور قبول نشو اصلا رتبه خوب نیار ولی معدلت رو بالا ببر. ترمیم و شهریور اینا کلا سخته باو ...

ابجی من فنی و حرفه ای میخوانم برای ما معدل تو کنکور تاثیر نداره و شرط نیست