2777
2789
عنوان

اگر کنکور قبول بشیم

145 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها حالتون خوبه ازتون یک  سوال داشتم اگر کنکور قبول بشیم و امتحان های نهایی سال دوازدهم قبول نشیم و به دی ماه بیفته میشه بریم دانشگاه یا دیگه نمیشه و کنکورم الکی هست چون من مغازه دارم و شاغلم زیاد وقت نمیکنم درس بخوانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دانشگاه فرصت میخوای که دیپلم رو بهش بدی. چیزی نمیگن. 

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
نمیشه حتما باید درسا دبیرستان پاس کنی بعد بر اساس تاثیر معدله ممکنه اون رشته ای بخوای اصلا قبول نشی ...

من فنی و حرفه ای میخوانم شرط معدل کل نداریم شرایطش فرق داره 

کارشناسی

چرا اطلاعات نادرست میدی ؟ 

میتونه بره دانشگاه 

تاثیر هر درس تو امتحان نهایی که جزو اون ۶۰ درصده باشه حدودا ۸ درصد میشه تازه بدون ضریب

شاید کنکورشو خوب داده و یک امتحان رو خراب کرده 

ی چیزی بگم کنکور قبول نشو اصلا رتبه خوب نیار ولی معدلت رو بالا ببر. ترمیم و شهریور اینا کلا سخته باور کن معدل بالا از کنکور هم مهم تره معدل رییده شه کنکور ریدی 

امسال به مرگ بگیر به تب راضی شده اگه کنکوری هستی 

بیتانم♥️🧿👶

ی چیزی بگم کنکور قبول نشو اصلا رتبه خوب نیار ولی معدلت رو بالا ببر. ترمیم و شهریور اینا کلا سخته باو ...

ابجی من فنی و حرفه ای میخوانم برای ما معدل تو کنکور تاثیر نداره و شرط نیست