2777
2789

داستانمون تاپیکای قبل هست 🤦‍♀️

اومده دم درمون کشیک میداده بابام‌بیرون رفتنی جلوشو گرفته گفته دختروتونو میخام خانوادمم در جریانن گفتم با خودتون مردونه حرف بزنم بعد بیایم خدای نکرده بحث و دلخوری نشه 

بابام عصبی اومد خونه .با مامانم حرف زده .

نگفته رل بودیم‌.گفته چند سالیه دنبالشم دختر خانمیه قصدم مزاحمت نیست بابامم یکی خابونده گوشش دیگه نمیدونم چی شده بینشون .

مامانمم هنوز نگفت کامل 🤦‍♀️🥲

باورم نمیشه اینقددددد خره .

قبل اینکه با بابام حرف بزنه گفتا میخام این کارو کنم باورم نشد اینقد کله شقه  بلاکش کردم .

هنوزم در نیاوردم ببینم چخبره🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا بد هشت سال برا چی اخه همو بیرون دیدن یا همینجوری پیام داد؟

چند وقتی بود پیگیر بود.

اونموقه سر چرت و پرت تموم شد .

تویه محل زندگی میکنیم .هر از گاهی اتفاقی رو در رو میشدیم ولی نه حرفی ن چیزی ...

شات تاپیکای قبلو بخونی متوحه میشی🥲

چند وقتی بود پیگیر بود.اونموقه سر چرت و پرت تموم شد .تویه محل زندگی میکنیم .هر از گاهی اتفاقی رو در ...

باشع میخونم توم منو راهنمایی کن من پیش ی خانومی ک موکل داره دوبار سرکتاب گرفتم سر رابطم دوست پسرم بی دلیل رفت بد هر دو بارم گفته میاد هر دو بارم گفته سرد نشده پس چرا باید ی پسر وقتی دوست داره بی دلیل غیبش بزنه باز بیاد؟

باشع میخونم توم منو راهنمایی کن من پیش ی خانومی ک موکل داره دوبار سرکتاب گرفتم سر رابطم دوست پسرم بی ...

نمیدونم ک چ بلایی سر این‌پسرا اومده .

میرن بعد ها میان میگن به فلان دلیل رفتم .

اینو دقیقا بعد اینهمه سال ک اومد بهم گفت ...🥲🤦‍♀️