2777
2789

تو خانواده کم جمعیتی بزرگ شدم مامانم به رحمت خدا رفته از طرف خانواده  پدر و مادر هم کسی نیست که بشه روش حساب کرد یه چن تا زندایی دارم فقط...

با یکیشون راحت ترم از اون بیشتر اوقات کمک میگیرم .

امروز هم با اون رفتم خرید برای لباس روز خاستگاریم(به پروفایلم نگاه نکنید من دخترم)

دیگه مجبور بودم 

ریسک نکردم خودم برم لباس بخزم.ترسیدم بد انتخاب کنم!گفتم یه بزرگ تر بندازم دنبال خودم بهتره !!

اونم اتفاقا اومد کمکم کرد تو خرید!ولی راستش حس خوبی ندارم!!چرا باید تو زندگیم مجبور باشم ب از زنداییم کمک بگیرم ؟اون که برام مادر و خاله نمیشه کس و کار نمیشع😔!!الان گاهی اگه یه مشکلی داشته باشم مجبورم به زنداییم رو بزنم!!

دوست فراوون دارم!!ولی خب رو دوست هم زیاد نمیشه حساب کرد ادم اخرش یه بزرگ تر میخواد که ازش بتونه تو مسائل مختلف کمک بگیره!! 

من هفته اینده جلسه خاستگاریمه منم و دایی بزرگم و بابام تا الان هرچی خاستگار برام اومده، از طرف ما فقط مرد بودن زنی نبود در حالی که طرف پسر زن و مرد قاطی میومدن !!به نظرتون  به این زنداییم هم بگم بیاد البته این زن یکی دیگه از دایی هامه نه زن دایی بزرگم!!

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

نمیشع خودس بیاد شوهرش نیاد

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

اره وقتی هرکاری داری بهش میگی حقشه تومراسم خواستگاریتم باشه همه بدنیستن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی تا حالا بی حرف و حدیث کمکت کرده، چرا فکر می‌کنی نمیشه روش حساب کرد؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اره وقتی هرکاری داری بهش میگی حقشه تومراسم خواستگاریتم باشه همه بدنیستن

نمیدونم چرا حس کردم یکم امروز یه جوری بود رفتارش!!یعنی ممکنه ناراحت باشه از این که بهش نگفتم بیاد برا روز خاستگاریم 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
یه دایی رو بگی زنشو نگی در عوض زن یه دایی دیگه رو بگی احتمالا دلخوری پیش بیاد

اره خر تو خر میشه 

اخه من با همسر دایی بزرگم قهرم 

ادم خوبی نیست واقعا 

نمیشع خودس بیاد شوهرش نیاد

اخه شوهرش سر کاره 

وا خب اون بنده خدا که همراهیت کرده دستش دردنکنهبرای خواستگاری زن دایی بزرگه و اونو دعوت کن حتما.

اخه از زن دایی بزرگم خوشم نمیاد اب زیر کاس 🤕