رویا_هستم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 3190 عنوان بنظرتون همچبن ادمی تحصیلات بالا نداشته باشه موفقه 94 بازدید | 8 پست ۲۱ سالمه تا فوق دیپلم بیشتر نخوندم کار ارایشگری مدل میزنم که دراینده شاید مشتری جذب کنم با همسرم سرکار کمکش میکنم شغلش ازاده کنارش ساز میرم باشگاه میرم زبان خودخوان میخونم بنظرتون همچبن ادمی موفقهو تحصیلاتش بالا نباشه ابرادی داره؟ 1404/05/28 | 20:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هاردلی_کویین عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 30090 الان همه چی در حد پتانسیل هستاین خانوم با توجه به این توصیفات پتانسیل این رو داره که در آینده موفق باشه و شاید هم ممکنه با چالشها و مشکلاتی در در این مسیر روبرو بشه فعلاً اینکه شرایط زندگیش چطور در بیاد رو نمیشه قضاوت کرد اول راهه I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
0deli0 عضویت: 1400/08/19 تعداد پست: 2216 ببین ساز زدن، زبان خوندن و این صحبتا به نظرم نشانه موفق بودن یا نبودن نیست.تو هدفت چیه؟ میخوای آرایشگری رو جدی بگیری به کار شوهرت جوین شی یا برای چی زبان میخونی؟ چون من اینو از حرفات متوجه نشدم.ولی تو هدف داشته باش، براش تلاش کن، اگه تحصیلات هم نمیخواد که هیچی. تحصیل ضرورت نداره که.
mahsa_888 عضویت: 1404/05/24 تعداد پست: 341 نیازی نیس همخ واسه موفقیت تحصیلات بالا داشته باشن کهشما از خیلی از ادمای دیگه که تحصیلات دارن موقق تری
drkarimi عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 2385 عالیه یه خانم زرنگ مستقله و خودش تو اولویته و همراهش کنار همسرشم هست دعا کنید برام🩷
the_stormy_ عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 2786 بستگی داره کدومو تا حد بالا ادامه بدی ک خاص باشی توش و کسب درامد کنی اگه هرکدومو برا سرگرمی میری نه راستش ..موفقیت مالی و شغلی محسوب نمیشه جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم