2777
2789
عنوان

کیا تک فرزند دارن و دیگه نمیخوان بچه بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 5783 بازدید | 240 پست
نهپکیج اصلاح سبک گرفتم ولی کلا آزمایش دیدم نا امید شدم ول کردم

اصلا ناامید نشو اصلااااا 

خدا بزرگتر از فکر ما

منم باردار شدم، دکترآزمایش هام دید گفت معجزه شده، تو چطور بااین جواب آزمایش باردار شدی

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

ما مشکل مالی نداریممن تعلل کردم یه مدت کمردرد داشتم ترسیدم دیگه وقتی تصمیم گرفتم فهمیدم همسرم خیلی و ...

ربطی ب مشکل مالی نداره دیگه منی ک واسه بچم خونه هم خریدم ولی فکر میکنم ب بی ابی و بی برقی و کمبود گاز 

الان ک قرار مدارس هم مجازی بشه ب قول خودشون ترکیبی باشه

بچه بیاریم ک ن درس بخونه ن درست زندگی کنه

اگر مهاجرت کنم قطعا دومی رومیارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شمارو از سالها پیش میشناسم

فکر میکردم خانم متین و موقری هستید

بهرحال زمان انسانها رو میشناسونه

و صدالبته طرز صحبتشون...

بنده و خونوادم ۶۰ ساله ساکن تهران هستیم

متاسفانه طی چند ساله اخیر تهران پر شده از

کسانی که از سهرستانها هجوم اوردن

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

پوشک رو‌مثال زدمداخل همین سایت خیلی ها تاپیک زدند .قیمت پوشکبالاست نمیتونیم بخریمبنابرین بچه مو ۱ سا ...

درسته ولی قیمت پوشک‌ربطی به زندگی تهران نداره همه جا یکیه تهران هزینه ها بالاس درامد ها هم بالاس

مممنونم ولی من خودم بچه یه خانواده هستم‌ دوتا بچه ایم من واقعا باهاتون موافقم الان شرایط مالی یه طرف ...

الهی قربون فهم و‌کمالات شما بشم

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

نهپکیج اصلاح سبک گرفتم ولی کلا آزمایش دیدم نا امید شدم ول کردم

اگه خیلی بچه می خوای برو ای وی اف کن..من سقط مکرر داشتم..رفتم دوبسته تشکیل شد..یکی نگرفت..بسته ی دوم رو هم نذاشتم..ترسیدم دارو بخورم چون سنم بالا رفته بود..برای شوهر من اسپرم های سالم یه درصد بود که با ای وی اف تونستن جنین تشکیل بدن..ولی من  از اینکه سنم بالا هست بخوام دارو بزنم ترسیدم.

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊            
پوشک رو‌مثال زدمداخل همین سایت خیلی ها تاپیک زدند .قیمت پوشکبالاست نمیتونیم بخریمبنابرین بچه مو ۱ سا ...

قشنگ حرف بزنیم، کلمات احساس دارن، استفاده از واژه خریت برای انسان شایسته نیست

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

اگه خیلی بچه می خوای برو ای وی اف کن..من سقط مکرر داشتم..رفتم دوبسته تشکیل شد..یکی نگرفت..بسته ی دوم ...

مگه چه عوارضی داره ؟ 

خب پس بچه ی دوم فقط برای دل خودته. هیچ ربطی به تنها بودن یا نبودن بچه ی اول نداره. البته که برای دل ...

نه

الان من و خواهرم ۱۲سال اختلاف داریم ولی مثل دوتا دوستیم