2777
2789
عنوان

کیا تک فرزند دارن و دیگه نمیخوان بچه بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 5783 بازدید | 240 پست

تلاشتونو بکنید اگه نشد اونپقت بیخیال شید

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

واقعا اسم خودتونم میزارین انسان و تایع انسانیتین و راحت به بقیه توهین میکنین و میگین چون فقیرن احمقن ...

من به این جور آدما احترام نمیزارم 

طرف وقتی نمیتونه بچه نگه داره چرا دنیا میاره؟

5 یا ۶ تا بچه شغل درست حسابی نداره که بتونه بچشو حداقل خوشحال کنه طرف معتاده مرده خونه نداره چرا باید ۳ تا بچه داشته باشه پدر زنش خرجشو میده اونم وضع مالیش خوب نیست کار من بی ادبی ولی کار اونا با شعوری عجبا

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکی دارم هم خودمون راضی هم دخترمبچه ات هم پررو نکنتصمیم مربوط به پدر مادره ...

همیییین ، تعجب میکنم تصمیم به این مهمی و از بچه میگیرن، همین بچه ها که خواهر برادر می‌خوان ،اگه فردا روز هزارتومان از پول تو جیبشون کم بشه ،میگن شما که پول نداشتید چرا بچه اوردید، 

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
واقعا اسم خودتونم میزارین انسان و تایع انسانیتین و راحت به بقیه توهین میکنین و میگین چون فقیرن احمقن ...

فقیر  احمق  نیست

ولی  لزومی  هم  نداره   نسلش  رو  تکثیر کنه

هم  برای  خودش  مشکل زاست   هم جامعه   هم بچه

این  بدیهی  دیگه

میشه بیشتر برام توضیح بدی؟؟؟ من دلم میخاد دخترم تک فرزند بمونه.. چون شرایط اجتماعی درست درمونی نداری ...

ببین آدم بچه اول ا برا خودش میاره دومی ا برای بچه اش 

من دور و اطرافم خیلی همبازی و همسن نداشتم، همیشه خودم بودم و تنهایی هام مامانمم کارمند بود و تا ساعت 3 خونه نبود از 6 سالگی کاملا تنها بودم حتی دور و اطرافم دختر خاله و... که همسنم باشه نبود، و اون اطرافیانی که دور تر بودن و همبازی داشتن همیشه حسرت میخورم 

بعد از مدتی که بزرگ شدم وارد فصای مجازی شدم و آسیب دیدم چون وارد رابطه ای شدم که میدونستم اشتباهه ولی از درد تنهایی رو آورده بودم 

من همیشه خیلی کلاس میرفتم ولی خب کلاس که برا آدم هم صحبت یا هم بازی یا هم فکر نمیشه 

مردم هم اینقدر خوب نیستن که آدم بتونه یه رفیق عالی 6 دونگ پیدا بکنه 

من و همسرم از اولم تصمیممون این بود که فقط ی بچه بیاریم ....خیلیا میگن بچه روزیشو باخودش میارهچجوری ...

🤣🤣🤣خیلی خوب گفتی واقعا لوبیا که نیست آدمیزاده هزار و یک خواسته و نیاز داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چون شهرستان هستنداحترام خودت رو حفظ کن.تو پایتخت زندگی کردم کار هر کسی نیست

والا تهران پر آپارنمان قوطی کبریت شده!!! از قدیم مهاجرت به تهران بوده تا الان‌... اتفاقا کار هر کسی هم هست. ۹۵ درصد تهران مهاجر هستن.برای اومدن به تهرون  ویزا و انگیزه نامه نمیخوان که!!!!  اگر  بود که جمعیتش ۲۰ میلیونی نبود که همه تو هم بلولن و ترافیک و آلودگی هوای شدید ایجاد شه و اعصاب ها از تراکم جمعیت داغون. 

خودمم تهرانم خونه بزرگ و منطقه خوب هم زندگی میکنم که تا ۲۰ سال قبل فقط ویلایی بود الان پر از آپازتمان های ۲۰ واحدی شده و همه هم جدید اومدن.  ولی حرفت عجیب بود.

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار. 

والا تهران پر آپارنمان قوطی کبریت شده!!! از قدیم مهاجرت به تهران بوده تا الان‌... اتفاقا کار هر کسی ...

خرید همون ب قول شما قوطی کبریت ها خیلییییی

عرضه میخواد ک خیلی ها ندارن

همونایی که اومدن تهران.ریدن تو پایتخت

از هر نظر

موفق باشید 

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

خرید همون ب قول شما قوطی کبریت ها خیلیییییعرضه میخواد ک خیلی ها ندارنهمونایی که اومدن تهران.ریدن تو ...

همون قوطی کبریت ها دهه ۷۰ و ۸۰ و ۹۰ مفت بود. الان ارزش پیدا کرده و پز دادن نداره. 

کاش حالا که شما هم اومدین تهران ادبیاتتون هم اصلاح میکردید!!! 

بله کسایی که ادبیاتشون اینه و میان شهرهای بزرگ مشخصه چه بلایی سرش میارن. 

تهرانی اصیل این ادبیات رو بر نمیتابه. 

شما هم موفق باشید و دیگه ریپلای نکنید. کامنتتون خونده نمیشه چون بی ادب هستید و من با بی ادب صحبتی ندارم.

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار. 

همون قوطی کبریت ها دهه ۷۰ و ۸۰ و ۹۰ مفت بود. الان ارزش پیدا کرده و پز دادن نداره. کاش حالا که شما هم ...

خآنم متن تون رو نخوندم 

مشخصه اصلا ساکن تهران نیستید..چون داری منفجر 

میشی

لطفا ریپلای نکنید

چرا حرف حق رو نمیتونید قبول کنید

اه

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

چون شهرستان هستنداحترام خودت رو حفظ کن.تو پایتخت زندگی کردم کار هر کسی نیست

چقدر مسخره 

تهران هم تا چندسال پیش مگه دهات نبوده؟

چیزی برای پز دادن نداشتین از این مایه گذاشتین؟

اگه شهرستانی نبود تهرانی وجود نداشت

یادت باشه همه جا دهات بوده بعد شده شهر از جمله تهران

چقدر مسخره تهران هم تا چندسال پیش مگه دهات نبوده؟چیزی برای پز دادن نداشتین از این مایه گذاشتین؟اگه ش ...

@niniyar‍ گلم اینجا خیلی ها طاقت شنیدن و دیدن

حرف حق و ندارن

لطفا تاپیک و قفل کنید

ممنون.