2777
2789

خانمها من الان باردارم وهفته ۳۵ هستم .بارداری دوممه .توی زایمانه اولم خیلی اذیت شدم شدیدا بدزایمانم .با اینکه کیسه آبم پاره شده بود و بعد از یه تایمی دیگه باید سزارین میشدم توی بیمارستانه دولتی به زور طبیعی زایمان کردم و خیلی عذاب کشیدم .واسه بچه دوم که خدا خواست و باردار شدم خیلی ناگهانی به همسرم گفتم من سزارین اختیاری انجام میدم و دیگه طبیعی نمیتونم .اونم گفت باشه و هزینه اش و میدم و سلامتیت مهمه .

الان توی یه شرایط مالی خیلی بدی گیر افتادم که حتی هنوز یه تیکه لباس واسه بچه توی راهیم نخریدم .منتظرم حقوق بگیریم برم فقط دو سه دست سایز صفر فقط واسه الانش بخرم.

چند روز پیش با همسرم بحثم شد گفتم من هنوز دکتری نرفتم پیدا کنم که سزارینم کنه و همشون پول میخوان اول گفت ندارم بعد دید ناراحت شدم گفت قرض میکنم ولی میدونم کسی ۴۰ تومن‌ قرض بهش نمیده .

شما جای من بودین بازم میرفتین بیمارستان دولتی یا اصرار میکردین و بهش فشار میاوردین که هر طور شده پول و جور کنه ؟؟!!!

تازه باید برای خونه هم قبل از زایمان خرید کنم

اگر میتونی از چند نفر قرض بگیرید یعنی کل چهل تومنو از کسی نگیرید یا اگر میتونید وامی چیزی بگیرید اگر طلا یا پس انداز داری موقتا بفروش

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

عزیزم یه بار برای خودت خرج کن. من همیشه موافق زایمان طبیعی هستم، ولی وقتی انقدر برات سخت بوده، به نظرم اصلا بیمارستان دولتی نرو.

پولشم جور میشه.

لباسشم میخری، بهترین لباس هم میخری. خرد خرد هر وقت احتیاج داشت بخر، اونجوری براش کوچیک هم نمیشه لباسا و سایزش میخری.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد مث منی😭من اولی رو راحت بودم اما سر دومی ضرر کردیم و تمام زندگیمون رفت مجبور شدم برم دولتی 

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

فشار میاوردم پول جور کنه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بعضی وقتها خیلی بی فکری میکنه . وقتیم میگم تو برای فلان چیز برا خودت چرا همچین خرجی کردی میگه من فقط حمالم تو این خونه فقط باید برای تو و بچه خرج کنم‌خودم نباید هیچی بخرم؟!!!نمیخوام همچین چیزی هم حس کنه .

چقد مث منی😭من اولی رو راحت بودم اما سر دومی ضرر کردیم و تمام زندگیمون رفت مجبور شدم برم دولتی

اولی رو سزارین بودی یا دولتی 

اصلا نمیدونم چطور آنقدر بی پول شدیم

عزیزم یه بار برای خودت خرج کن. من همیشه موافق زایمان طبیعی هستم، ولی وقتی انقدر برات سخت بوده، به نظ ...

چطور موافقه زایمانه طبیعی هستی؟ میشه بدونه تعصب بگی؟

وقتی میرم دکتر از ماما یا پزشک که میپرسم فکر میکنم فقط یه چیزی میگن 

عزیزماگ بیمه تکمیلی خوب داشته باشین، و دکتر برات بنویسه( که البته اونم یه پولی میگیره) تکمیلی بیشترش ...

دکتر بهم گفت ۱۰ تومن میگیرم فقط هم بیمارستانه خصوصی.بیمارستانشم ۳۵ تومن هزینه اش میشه بیمه تکمیلی که دارم فقط ۵ تومنشو میده

عزیزماگ بیمه تکمیلی خوب داشته باشین، و دکتر برات بنویسه( که البته اونم یه پولی میگیره) تکمیلی بیشترش ...

به دکتر گفتم نمیشه یه بیمارستانه دیگه ؟که یعنی هزینه ام کمتر بشه گفت اصلا چون سزارین اختیاریه اصلا نمیشه فقط بیمارستانی که میگم باید بیای .

پیشه دکترهای دیگه هم رفتم همینجوری هم زیرمیزی میگیرن حداقل ۱۰ تومن هم هزینه بیمارستان هست .بیمه تکمیلی گه دارم سقفش واسه زایمان ۵ تومنه

چطور موافقه زایمانه طبیعی هستی؟ میشه بدونه تعصب بگی؟وقتی میرم دکتر از ماما یا پزشک که میپرسم فکر میک ...

ببین من از هر چیز طبیعی‌ای استقبال میکنم. مگه اینکه آدم مجبور شه خلافشو انجام بده‌. مثلا از نظر من میوهٔ هر فصلو باید همون فصل خورد.

زایمان طبیعی فایده‌های زیادی هم برای بچه هم مادر داره. عوارض هم داره. ولی فوایدش بیشتره ظاهرا. من دو بار زایمان کردم. حسابی هم تحقیق کردم، مقاله خوندم و با اینکه بیمارستان خصوصی رفته بودم، پامو کرده بودم تو یه کفش که حتما میخوام طبیعی زایمان کنم.

از پنج صبح تا ۱۰.۳۰ شب درد کشیدم، ولی نشد متأسفانه. عوارضشذبی‌حسی از کمر و همین‌طور درد جای جراحی همچنان باهامه. هم اولی، هم دومی.

زایمان دومم رو هم خواستم طبیعی باشه. یه سری ورزش‌ها انجام دادم که بتونم. ولی بازم آخرش دکترم موافقت نکرد و گفت زایمان پرریسکی میشه و نشد که طبیعی بشه.

حالا شما هم که میگی اونهمه اذیت شدی و زایمان خیلی یختی داشتی، من فکر میکنم بهتره سزارین کنی. غصهٔ همسرتو نخور.بدون دعوا البته ازش بخواه حتما بری بیمارستان خصوصی. البته اگه بیمارستان خصوصی شهرتون از دولتی بهتره.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟