2777
2789
عنوان

میشه بگین اگه جای من بودین چکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 34 پست
دکتر بهم گفت ۱۰ تومن میگیرم فقط هم بیمارستانه خصوصی.بیمارستانشم ۳۵ تومن هزینه اش میشه بیمه تکمیلی که ...

ای بابا

خدا کمک میکنه

امید و توکلت به خدا باشه

شاید باورت نشه من دکتر تاریخ سزارین داده بود

ولی دو روز زودتر کیسه آبم پاره شد نصفه شب رفتیم بیمارستان

همون شب ساعت ۱۲ شب بیمه مون تموم شده بود مونده بودیم تا شرکتشون تمدید کنه بیمه حساب میکنه یا نه... که الهی شکر بیمه پرداخت کرد

امیدت به خدا باشه

بارداری از قلبت بخواه و دعا کن

خدا کمکت میکنه

بسپر به خودش

اگه بگه ندارم یه کاری کن خرجش کمتر بشه ؟!میگم خب میشه طبیعی وبیمارستانه دولتی . میگه دوباره شروع کرد ...

خب اون مصیبتو که ایشون نکشید، شما کشیدی. ایشون فقط شنید. شنیدن کی بود مانند دیدن. اگه راه داره، بدون دعوا پولو جور کن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بگه ندارم یه کاری کن خرجش کمتر بشه ؟!میگم خب میشه طبیعی وبیمارستانه دولتی . میگه دوباره شروع کرد ...

بسپر به خدا شاید به صلاح خودتو اون بچه طبیعیه

من خودم سزارین کردم از طبیعی میترسیدم ولی درد سزارین هم کم نیست خیلی اذیت شدم جای بخیه هام هنوز که هنوزه یه فشار بیاد بهم درد میگیره شکمم هنوز جمع نشده 

هرچی طلا داشتم یک ماهه پیش فروختم

عزیزم خیلی شرایطت سخته ولی خب چون پای جونت وسطه سعی کن تا جاییکه میتونی پول قرض کنین برا سزارین یه دکتر خوب هم برو که اذیت نشی بعدش 

به شوهرتم بگو اگه انقد اذیت نمیشدی محال بود تو این شرایط به سزارین فک کنی ولی فعلا خرید خونه رو بزار بعد 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ببین من از هر چیز طبیعی‌ای استقبال میکنم. مگه اینکه آدم مجبور شه خلافشو انجام بده‌. مثلا از نظر من م ...

بیمارستان دولتی نمیشه چون سزارین اختیاری توی بیمارستان دولتی نمیشه .

بعد از زایمان سزارین برای شیردهی مشکلی داشتی؟

بخیه هات بعد از یه مدت گوشت نیاورد و زشت بشن؟

یا موقع خم و راست شدن یا بچه بغل کردن  بعد از چند ماه بخیه هات درد نمیگرفتن؟؟

بسپر به خدا شاید به صلاح خودتو اون بچه طبیعیهمن خودم سزارین کردم از طبیعی میترسیدم ولی درد سزارین هم ...

چند وقته از زایمانت میگذره عزیزم؟؟ 

میترسم پامو بکنم توی یه کفش که سزارین کنم بعد بدتر بشه برام آخه زیادم‌خوش زخم نیستم . کلا بدنم خیلی ضعیفه 

ببین من تو همه چی کنار میام غیر از این یچیز...............الانم که مجردم میخوام آزمایش خون بدم میگم بیان خونه ازم آزمایش بگیرن...........تو اینچیزا کوتاه نمیام

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بیمارستان دولتی نمیشه چون سزارین اختیاری توی بیمارستان دولتی نمیشه .بعد از زایمان سزارین برای شیردهی ...

درد که هنوزم دارم.

نه گوشتی نشد. برای شبردهی هم مشکلی نداشتم.

اما سر اولی از عوارض بی‌حسی موضعی من ۱۳ روز تز گردن به پایین تقریبا فلج شده بودم. درد خیلی زیادی داشتم. و نمی‌تونستم گردنم رو روی سرم نگه دارم. خواهرام بچه رو میذاشتن رو من، در حالی که افتاده بودم رو تخت و بچه شیر  میخورد. آرزو داشتم بتونم بغلش کنم درست‌حسابی.

سر دومی هم مشکلات دیگه‌ای داشتم.

خیلی‌ها رو هم دیده‌م که اصلا مشکل نداشتن و راحت سزارین کردن. 

زایمان طبیعی و سزارین هر کدوم هم خوبی و هم بدی دارن. 

خب اون مصیبتو که ایشون نکشید، شما کشیدی. ایشون فقط شنید. شنیدن کی بود مانند دیدن. اگه راه داره، بدون ...

میدونی چی ناراحتم میکنه ؟مثلا تا حرفه زایمان میشه میگم طبیعی آدم عذاب میکشه و ... تا میام حرف بزنم سریع عصبانی‌میشه و میگه گفتی سزارین گفتم باشه دیگه هی اینجوری نگو . از طرفی میگه باشه از طرفی هم خودم میفهمم پول نداریم هم خودش غیره مستقیم هی بهم میفهمونه که اوضاع مالی خوب نیس. نمی‌خواهم باهاش بحث کنم . چند روز پیش داشتیم‌حرف میزدیم به خوبی آخرش به جر و بحث کشوندش بعدم‌گفت من تو این خونه نقشه یه حمال و دارم و فقط باید صبح تا شب جون بکنم .

منکره این نمیشم  خیلی زحمت میکشه 

چند وقته از زایمانت میگذره عزیزم؟؟ میترسم پامو بکنم توی یه کفش که سزارین کنم بعد بدتر بشه برام آخه ز ...

پسرم ۱۳ و نیم ماهشه

ولی واقعا خیلی اذیت شدم 

درد سزارین بعدشه 

بخیه ها و کمرت مثه چی درد داری بعد هی بچه ام بزار بردار باید کنی شیر بدی و...

من کیسه آبم پاره شد یوقتا فکر میکنم میگم اگ میدونستم سزارین انقدر درد داره میزاشتم ببینم طبیعی میاد یا نه

میدونی چی ناراحتم میکنه ؟مثلا تا حرفه زایمان میشه میگم طبیعی آدم عذاب میکشه و ... تا میام حرف بزنم س ...

اصلا اینجوری نباش.

خیلی شیک مثل یه ملکه برو زایمانی که دوست داریو بکن. قربونشم برو. بگو ممنون هوامو داشتی و نذاشتی سختی بکشم.

بحثم نکن.

انتظار نداشته باش اونا ما رو کامل بفهمن؛ چون زن نیستن و اگه بخوان هم نمیتونن درکمون کنن کامل.

طفلک نداره، از طرفی هم دلش برات میسوزه. و کوتاه اومده و میگه جورش میکنم. بذار جور کنه. مرد اون خونه‌س. داره برای خانواده‌ش میجنگه و زحمت میکشه. شما هم جور دیگه‌ای زحمت میکشی و زن اون خونه‌ای. دلتم خیلی زیاد نسوزه.

زبون عزیزم‌، مردها زبون نرم و روی خوش دوست دارن. همین. خرجتو بکن ولی احترامشو نگه دار و همیشه با لبخند باهاش حرف بزن.

اصلا اینجوری نباش.خیلی شیک مثل یه ملکه برو زایمانی که دوست داریو بکن. قربونشم برو. بگو ممنون هوامو د ...

خیره سرم آنقدر سیاست دارم همه میگن تو خیلی باشوهرت بلدی چطور رفتار کنی و ... ولی الان خودمم موندم تو شک و دودلی 

ای باباخدا کمک میکنهامید و توکلت به خدا باشهشاید باورت نشه من دکتر تاریخ سزارین داده بودولی دو روز ز ...

ممنون بابت امیدواری و دلداریت .

کلا خیلی هم دلم گرفته وحساس شدم اصلا خودمم نمیدونم باید چکار کنم .

از آنطرف یه خواهره بزرگتر دارم همیشه از اول که ازدواج‌کردم همش سرش تو زندگیم بوده .الان نشسته پشته سرم آنقدر دری وری گفته که از ناراحتی فقط نشستم یه دله سیر گریه کردم که چجوری میشه هم خونه آدم بشینه اینجوری واسه زندگیش دعای بد بکنه .

تعریف از خودم نمیکنم ولی من بچه مظلومه خانواده بودم همیشه این خواهرم همیشه هر کار کرده و حرف ز ه فقط سکوت کردم .ولی اینبار واقعا دلم از حرفهاش شکست . 

همه چیم ریخته بهم

ممنون بابت امیدواری و دلداریت .کلا خیلی هم دلم گرفته وحساس شدم اصلا خودمم نمیدونم باید چکار کنم .از ...

آدم تو بارداری کلا خیلی حساس میشه

الان باید حواست فقط به اون کوچولو باشه که تو وجودته 

هرکی خوبی و بدی بکنه اول بخودش کرده