فقط اومدم درد و دل کنم تا الان ۳۸ سالمه همه خاستگارامو پرونده دشمن واقعیه واگذارش کردم به حضرت عباس.مادرشم با خالم این کارو می کرده ژنتیک و ارثی بدجنسن.به نظرتون چی کار کنم ازدواج من بهم نزنه الان خودم کسی دوست دارم؟
من باردار نیستم تیکر بارداری تاریخی که من به خواستم می رسم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نزدیک ۵۰ که شد،دیگه دختره از کوره در رفت و جلوشون ایستاد،آخرسر هم ازدواج کرد بنده خدا
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ای بابا این ایه را بخون روزی چندبار فوت کن بهش که دهنش برات بسته بشه نتونه خاستگار بپرونه صم بکم عمی ...
خواهر،برای زبون باز کردن آیه ای سراغ نداری؟
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یکی از آشناهامونم دقیقا همینجوری بود دخترهنزدیک ۵۰ که شد،دیگه دختره از کوره در رفت و جلوشون ایستاد،آ ...
منم دست کمی از آشناتون ندارم، دیگه واقعا منتظرم بمیرن، که منم زندگیمو بکنم، هر چند پدر مادرم پیر و از کار افتاده نیستن، میترسم من بمیرم، ولی اونا حالا حالا ها باشن