2777
2789

منظورم همون اولین نفراست

اولین نفرا چند روز بعد دعوت میشن

لطفا بگید مهمه

میدونم به ترتیب حروف الفباست واسه همین گفتم اولین ها

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

دگه دعوت نمیشن منظورم اونایی هست چندروزقبل قبول شدن بود میرن دانشگاه اول مهر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دگه دعوت نمیشن منظورم اونایی هست چندروزقبل قبول شدن بود میرن دانشگاه اول مهر

عزیز بطور کلی میپرسم

کار ندارم ب این چیزا

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدارک اول فرستاده میشه هسته اداره کل استان بعدم طبق حروف الفبا یه هفته بعد نهایت 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

مدارک اول فرستاده میشه هسته اداره کل استان بعدم طبق حروف الفبا یه هفته بعد نهایت

اها

یک هفته ب نظرت کمتر ممکنه بشه یا بیشتر

اهایک هفته ب نظرت کمتر ممکنه بشه یا بیشتر

ممکنه کمتر بیشتر بشه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰