2777
2789

سلام من برای اولین بار قراره حدود یک ماه دیگه برم کربلا بعد چندتا سوال برام پیش اومده 

اول اینکه دینار ببرم یا پول خودمون رو 

اگه قرار پول ببرم خطرناک نیست گم نشن یک وقت 

دینار بخوام دولتی بهم میدن چجوری بگیرم از کجا 

سوغاتی از ایران بیشتر میخرم میزارم کنار ولی اونجا واسه خودمون حالا چند تیکه چی بخرم مثلا اون ظروف سیلور الان اونجا چنده بازار قیمت مناسبش کجاست 

چی بردارم واسه سفر ک هم سنگین نباشه چمدونم هم وسایل مورد نیاز باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسایی که عراق میرید خوااااهشاااااا یکم بهداشتو رعایت کنید اونجا محض رضای خدا . ما کرمانشاهیم هرسال موقع کربلا رفتن شما یه ویروس جدید از عراق میارید برا ما بدبختا والا بخدا هممون درگیر ویروسیم یا نرید یا تمیز باشید ممنون 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

پ اینهمه واسه اربعین رفتن کجان

سوالات زیاد بود کسی حوصلش نمیکشه

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

کسایی که عراق میرید خوااااهشاااااا یکم بهداشتو رعایت کنید اونجا محض رضای خدا . ما کرمانشاهیم هرسال م ...

چرا چرت و پرت میگی

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

من پارسال رفتم 

پول نقد خودمون بردم

بازارشم حقیقتا یادم نمیاد کجاها رفتم

من وسایلایی ک خودم بردم رو میگم 

ی چمدون 

دو دست لباس خونگی دو دست لباس بیرونی

حوله و لباس زیر

برس

آجیل و خوراکی 

و مسواک و از اینجور وسایل شخصی 

نه دینار ببر بقول اون عراقیه ایرانی مفت . پول ایرانی قبول نمیکنن دینار دولتی فکر کنم الان نیست . دلار مسافرتی بگیر . 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

کسایی که عراق میرید خوااااهشاااااا یکم بهداشتو رعایت کنید اونجا محض رضای خدا . ما کرمانشاهیم هرسال م ...

به خاطر ازدحام جمعیته قطعا وقتی یهو تعداد زیادی ادم یکجا باشن بیماری راحت شیوع پیدا میکنه 

نیست حموم نیست اکثرا نمیرن حمام

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️