2777
2789
عنوان

فردا میخوان ببرنم موج های ابی الان چیکار کنم من کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 30 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مایوی دوتیکه خوشگل تره سوتین و شورتتیرگی یه چیز کاملا طبیعیه هرکسی بسته به ژنتیکش میتونه داشته باشه

دو تیکه نمیتونم که بپوشم من تپلم دو تیکه برا اسکینی هاست

شنا حجاب بگیر شبیه تیشرت استین داره تا روزی زانو هم پاچه منم خوشم نمیاد از مایو خیلی لخت ازینا خریدم ...

از پوشیده سیاه ها بدم میاد حس اینکه لباس غواصیه بهم دست میده نمیدونم 

حالا من پاهام لاغره خجالت میکشم😂بیخیال بابا هر کی یه ایرادی دارهشنا نمیخواد تو اب راه برو سرسره باز ...

حالا با پاهام میتونم کنار بیام ولی زیر بغل و نمیدونم چه کنم🥹اینم از شانسم تو ژن

فامیل هامون هم هستن اخه

اونقد هیجان داره و خوبه باور کن هیچکس بهت نکاه نمیکنه و کاریت نداره برو‌ حالشو ببر

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

خش بحالت ک میری

اصلا دلم نمیخواد برم 

ذاتا صبح تا شب زندانی اتاقم هستم دیگه دلم نمیخواد هیچ جا برم همش خود خوری میکنم که اعتماد به نفس هم ندارم همش میگم چرا این و گفتم چرا اون و گفتم چرا نگفتم و یا چقدر زشت دیده میشدم؟ و اخرش میگم کاش تو اتاقم بودم و تنها بودم

حالا با پاهام میتونم کنار بیام ولی زیر بغل و نمیدونم چه کنم🥹اینم از شانسم تو ژن

افسرده میشی عزیز 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد