2777
2789
عنوان

آخرین شام زندگی

507 بازدید | 22 پست

از مال دنیا هیچ هیچ هیچ ندارن ولی یه دل خوش دارن،دلم برای روزایی که این موقع غذا رو آماده میکردم و چایی رو دم میکردم و خونه رو مرتب میکردم زنگ میزدم میگفتم چه خبر عزیزم کی میرسی خونه مثلا اون هم میگفت ۱۰ دقیقه دیگه میرسم،هیچ وقت اون شب لعنتی از یادم نمیره که رفتم سنگکی تازه گرفتم و غذا رو آماده کردم ولی هر چی زنگ میزدم شوهرم جواب نمی داد آخه اون که اول صبح صحیح و سالم از خونه رفت بیرون و ۴و نیم بعد از ظهر هم ما با هم حرف زدیم قرار شد بیاد دنبالمون با هم بریم خونه،،،خداااااااااایا چی شد یه دفعه،ما که خیلی زندگیمون رو دوست داشتیم.....خیلی تلاش کردیم همه چیز رو گرفتیم.....چی شد واقعا....الان این متنو دارم با گریه تایپ میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا بهت صبر بده 😔😔

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه