2777
2789
عنوان

عروس ها خواهرشوهر ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 51 پست
نه خب مثلا ممکنه مرکز خریدای خوبی داشته باشه شهرشوندر این حد پیشنهاده

دوست دارم نظرت رو بدونم الان که فهمیدی من به عنوان خواهرشوهر چه حسی دارم نظرت چیه؟ از عروس ناراحت بشم یا نه؟ رفتارش درسته یا نه؟ من انتظار زیادی دارم یا نه؟ من عروس نیستم که بتونم درک کنم برای همین میپرسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب همه دوستان که نظر دادند عروس بودند و از دیدگاه یه عروس نظر همه مشابه هم بود. ولی میخوام نظر خودمو ...

خب تا زمانیکه مجردی بله ولی وقتی ازدواج کنی خودتم تو شرایط قرار بگیری احتمالا خیلی دوستنداری با خواهرشوهر بری

الان شاید ناراحت بشی ولی صمیمیت خوب نیست اولش قشنگه ولی چندسال بعد از دلش کلی اختلاف در میاد حد و حدود باید حفظ بشه

دوست دارم نظرت رو بدونم الان که فهمیدی من به عنوان خواهرشوهر چه حسی دارم نظرت چیه؟ از عروس ناراحت بش ...

من خودمم خواهر شوهر هستم والا بما هم نگفتن تو یه شهر هم بودیم باور کن ناراحت نشدیم فقط برا سرویس طلا و حلقه مادرا رفتن

میدونی وقتی ازدواج میکنی مخصوصا دوران عقد آدم فقط با شوهرش راحته، بعد هم انقدر اسم خواهر شوهر مادر شوهر بد در رفته آدم می‌ترسه زیاد بهشون نزدیک شه

حالا ممکنه بعدها آدم بشناسه ببینه بی ازارن یا دخالتی ندارن تغییر کنه

من خودمم خواهر شوهر هستم والا بما هم نگفتن تو یه شهر هم بودیم باور کن ناراحت نشدیم فقط برا سرویس طلا ...

ممنون از نظراتت. نظراتت باعث شد به این موضوع فکر کنم که شاید بهتر باشه بهش فرصت بدم تا با اخلاقمون بیشتر آشنا بشه و این باور غلط که خواهرشو و مادرشوهر بد هستند از ذهنش پاک بشه. 

ممنون از نظراتت. نظراتت باعث شد به این موضوع فکر کنم که شاید بهتر باشه بهش فرصت بدم تا با اخلاقمون ب ...

خواهش میکنم 

آره عزیزم واکنشی نداشته باش تا بدون کدورت و ناراحتی عروسی بگذره

مبارک هم باشه