2777
2789
عنوان

عروس ها خواهرشوهر ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 51 پست
خب اگر اخلاقشون جوری نباشه که بخوان دخالت کنن چی؟ از کجا بفهمیم میخوان دخالت کنن یا نه؟ منظورم اینه ...

پیشفرض رو نه، ولی حدو حدود رو مشخص میکنی، هرچی ازون اول بچینی تا تهش باید بری و تغییر دادنش خیلی سختتره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرشوهرت چجوریه مگه؟

یک خرس بیسواد و عوضی،از هیچی سر درنمیاره ،دماغش توی کفش همه چی هست،بابت این حماقت و دخالت زندگی و جوانی من رو به خاک داد و بهترین دوران زندگیم رو سوزوند،دورانی که دیگه هیچوقت برنمیگرده

نه دلم نمی خواد. من خودم به عنوان یه شخصی که همیشه تصمیماتم رو تنهایی گرفتم خوشم نمیاد کسی تو کارم دخالت کنه یا نظر شخصیش رو بهم تحمیل کنه.این اتفاق برا خودم افتاد که شوهرم خیلی اصرار کرد با خواهر شوهرم برم برا انتخاب گل و لباس عروس اما من با سلیقه خودم انتخاب کردم...  به نظرش اعتنا نکردم اما رفتار مشابه شوهرم تو موارد دبگه باعث سد خواهر شوهرم فکر بیخود کنه و دخالت کنه هر چند نمیزاشتم دخالت کنه اما اونم به هر روشی بود میخواست اعمال نفوذ کنه بالاخره جلوش رو گرفتم اما خب ترجیحم این بود که نزارم از اول دخالت کنه و کار به ابنجا نرسه اما کلا جلو ضرر رو از هر جا بگیری منفعته. تو هم نزار دخالت کنن تو کارت همون اول گربه رو دم حجله بکشی بهتره. من چوب مهربونیم و مدارا کردن و احترام گذاشتن به ادم بی لیاقت رو خوردم...

خب اگه باخواهرشوهرت همسن باشی چی؟ یا یکم ازت بزرگتر باشه؟ یا مامانت یه شهر دیگه باشه؟

بستگی به اخلاق اونام داره ولی بازم ترجیحم اینه خودمو شوهرم بریم 

از اول عادت میکنه همجا باید باشه

بعد یبارم لباسمو جلوشون میپوشم ببینن

بستگی به اخلاق اونام داره ولی بازم ترجیحم اینه خودمو شوهرم بریم از اول عادت میکنه همجا باید باشهبعد ...

خب اگه تاحالا خیلی باهم بیرون نرفته باشید که اخلاق همو بفهمید به نظرت به شوهرم بگم تنهایی بریم که کسی توی تصمیماتم دخالت نکنه خوبه؟ میخوام بدونم دلسردی و ناراحتی نمیاره؟ بی احترامی نمیشه؟ 

خب اگه تاحالا خیلی باهم بیرون نرفته باشید که اخلاق همو بفهمید به نظرت به شوهرم بگم تنهایی بریم که کس ...

الان که اولشه نه ولی اگ عادت کنن به این روال یبار نگی ناراحت میشن

بگو خودمون بریم راحتترم کسی هم اذیت نشه 

والا من برادرم ۲۰ سال پیش عروسی کرد خواهر بزرگم همسن عروسمون بود نگفتن نرفت ناراحتم نشدیم

نه خب مثلا ممکنه مرکز خریدای خوبی داشته باشه شهرشوندر این حد پیشنهاده

خب همه دوستان که نظر دادند عروس بودند و از دیدگاه یه عروس نظر همه مشابه هم بود. 

ولی میخوام نظر خودمو به عنوان خواهرشوهر بگم. من کلی ذوق و شوق داشتم که عروسمون بیاد باهم بریم بازار لباس عروس بپوشه، بریم آرایشگاه ببینیم. در مورد اینچیزا با هم حداقل حرف بزنیم نه اینکه نظرمون رو به هم تحمیل کنیم. چون هر دو خواهر نداریم و تقریبا هم سنیم. ولی عروسمون هی به برادرم میگه تنها بریم، نمیخوام خواهرت برام تصمیم بگیره. میخوام مستقل باشم و چه و چه...  راستش من ناراحت شدم و ازش دلسرد شدم. به داداشم گفتم دیگه محلشم نمیدم.