2777
2789
عنوان

برا دوسپسر اینکاروکنم یانهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 63 پست
به نظرم اینجا هرکس باب تجربه اش میگه مثلا من و هرکی مث من شوهر بد ونمک نشناسی داره میگه نه هرکس هم ...

مطمئنم ارزششو داره 🥲 شمادرست میگین

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم یک ماه زمان کمی من میگم دوست پسرم رینگ دستش بود پدرش بهم عملا می‌گفت عروسم 

اما بعد شش هفت ماه غذا پختم بعد نه ماه دستش گرفتم 

من نمیگم کارم درست نه میگم این رفتار هیجانی از ناپختگی سنی تون 

مرحله مرحله جلو برو نگذار ظرفیت محبت خیلی زود پر کنی

بازم کمه (: حداقل پنج شش ماه تا درست شناخت پیدا کنیهمه تا دوسال اول اخلاقشون خوبه

اره میدونم عزیزم ولی ایشون ذاتا خوش اخلاقه

چی بگم یک ماه زمان کمی من میگم دوست پسرم رینگ دستش بود پدرش بهم عملا می‌گفت عروسم اما بعد شش هفت ماه ...

چشم عزیزم میگی چیکار کنم پس واسش؟

حرکتی چیزی بدونه دوسش دارم؟

چون هنوز بهش نگفتم که دوسش دارم 

ولی میخام بدونه دلگرم بشه 

مررسی اره دفعه بعد که اومد میپزم واسش😍🥹

یادت باشه رابطه دوطرفست و هر بار که قراره برای پارتنرت کاری انجام بدی حتما اون باید ده قدم برداشته باشه که تو یه قدم برداری هر باررکه ده قدم برداشت تو یه قدم بردار و یکاری براش انجام بده تا همیشه به چشمش بیاد

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

یادت باشه رابطه دوطرفست و هر بار که قراره برای پارتنرت کاری انجام بدی حتما اون باید ده قدم برداشته ب ...

بندع خدا خیلی قدم برمیداره 

هرچی من میگم گوش میکنه کافه رو اون حساب کرد

🥹🥲ولی باشه عزیزم مرسی از یاداوریت😍همیشه حواسم هست

میدونی ذوق داریولی زوده

اخه گناه داره 🥺رفیق باز نیست خانوادش شهرستانن میاد مرکز استان فقط منم :) 

منم کاری واسش نکنم؟

گناه نداره ؟!

همش میگه از حسرتاش دلم میسوزه خب

دلم میخاد بفهمه من پشتشم ازاول رابطه دوس داشت همراهش باشم نبودم الان ک رفتم دیدمش واقعا میخامش وهمه چیز اوکیه :) 

اخه گناه داره 🥺رفیق باز نیست خانوادش شهرستانن میاد مرکز استان فقط منم :) منم کاری واسش نکنم؟گناه ند ...

نمیدونم ولی خیلی دلت نسوزه ک ببخشید بعدش کو ن ت میسوزه محبت بکن ولی کم که به چشم بیاداکرم میخوای غذا درست کنی خیلی کامل نباشه

نمیدونم ولی خیلی دلت نسوزه ک ببخشید بعدش کو ن ت میسوزه محبت بکن ولی کم که به چشم بیاداکرم میخوای غذا ...

باشه عزیزم مرسی ازت حتما یادم میمونه حرفات😁🌸🩵