2777
2789
عنوان

برا دوسپسر اینکاروکنم یانهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 63 پست
بندع خدا خیلی قدم برمیداره هرچی من میگم گوش میکنه کافه رو اون حساب کرد🥹🥲ولی باشه عزیزم مرسی از یاد ...

عزیزمممممممم مگه کافه رو تو باید حساب میکردی ؟

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

عزیزمممممممم مگه کافه رو تو باید حساب میکردی ؟

دونگی دیگه هیچ وظیفه ای نداره بخاد حساب کنه عزیزم اونم قرار اول که ممکن ازهم خوشمون نیاد

من اینکارو وظیفه پسر توی دوران دوستی نمیبینم

وقتی همسرت شد اره اونموقع وظیفشه

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دونگی دیگه هیچ وظیفه ای نداره بخاد حساب کنه عزیزم اونم قرار اول که ممکن ازهم خوشمون نیادمن اینکارو و ...

عزیز من اصلا که اینجوری میگی نیست 

من اول فکر کردم کارای خیلی مهمی برات انجام داده ولی انگار شما خیلی بی تجربه هستید توی فرهنگ ایران وقتی با یه پسر که قرار اولتون هست کافه یا هر جای دیگه میرید اقتضا میکنه پسر حساب کنه مخصوصا قرار اول و اگه دونگی از شما گرفتن اصلا نباید وارد رابطه بشی حتی توی کشور های جهان اول هم همچین چیزی قفل و به همشون برمیخوره قرار اول اگه به این چیزا گفتید قدم کلا داری اشتباه میزنی 

و از همه مهمتر اونقد خوشخیال هم نباش پارتنر تو فقط نیومده که از لحاظ عاطفی کنارت باشه باهاش بری بیرون دوماه دیگه مسائل جنسی هم پیش میاد و قطعا پسری که انتظار مسائل جنسی داره  که باید تو ازدواج اتفاق بیوفته ولی ایشون توی دوستی بخواد باید از لحاظ مالی هم ساپورت کنه این یه معامله نیست که حس بدی بگیری اصلا نیست انتظار در مقابل انتظار 

و همیشه یادت باشه اون برادرت نیست که هیچی ازت نخواد فقط یخش باز نشده

و به عنوان یه دختر من ازت میخوام چیزای خیلی ابتدایی که یه پسر باید انجام بده مثلا تماس بگیره شمارو ببینه دیت اول حساب کنده صد تا دیت بعدیشم خودش حساب کنه برا خودت اینقد بولد نکنی چون اینا قدم نیستن تو ایران اینا وظیفن و ظاهرا شما هنوز با قدم اشنا نشدی 

عزیز من اصلا که اینجوری میگی نیست من اول فکر کردم کارای خیلی مهمی برات انجام داده ولی انگار شما خیلی ...

عزیزم ماازهمون اول به قصد ازدواج کنار همیم وباهمیم 

گفته هم مسائل جنسیو باز نمیکنه

به زودی اگر خدا بخاد ازدواج میکنیم 

بنظرت چیکارایی کنه واسه خوبه توضیح میدی؟

عزیزم ماازهمون اول به قصد ازدواج کنار همیم وباهمیم گفته هم مسائل جنسیو باز نمیکنهبه زودی اگر خدا بخا ...

عزیزم من برای خودت میگم اینقد قانع نباش قانع بودن زن به ضررش تموم میشه و وقتی بعدا تو زندگی میای برا خودت یه چیز قشنگ بگیری اونو زیادی میدونه . 

تو رو چه چیزایی خوشحال میکنه ؟ بیرون رفتن گل چمیدومم هدیه ای چیزی هر چیزی که خوشحالت میکنه اینکه تو شرایط سخت کنارت باشه همه چی وکرنه پول دنگمو حساب کرد که نشد خوبیو قدم و اینجوری چیزا 

عزیزم من برای خودت میگم اینقد قانع نباش قانع بودن زن به ضررش تموم میشه و وقتی بعدا تو زندگی میای برا ...

میخاست گل بخره خودم نذاشتم چون مامانم سختگیره ایشالا بعدا فعلا ریسکه

میدونم درست میگی مرسی ازت😍✨🌸

فقط یکماهه که آشنا شدین یکم زمان بده تا بیشتر همو بشناسین 

الان خیلی زوده واسه گفتن اینکه همو دوست داریم 

یا اینکه بگی اون آدم خیلی خوبیه

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
فقط یکماهه که آشنا شدین یکم زمان بده تا بیشتر همو بشناسین الان خیلی زوده واسه گفتن اینکه همو دوست دا ...

میدونم اینارو عزیزم ولی ته دلمو خالی نکن🥲

ادم خوش قلب و خوش ذات مشخص میشه اخه ازهمون اول

میدونم اینارو عزیزم ولی ته دلمو خالی نکن🥲ادم خوش قلب و خوش ذات مشخص میشه اخه ازهمون اول

ماه سوم به بعد مشخص میشه ادما تو ماه های اول بهترین ورژن خودشونو نشون میدن

میدونم اینارو عزیزم ولی ته دلمو خالی نکن🥲ادم خوش قلب و خوش ذات مشخص میشه اخه ازهمون اول

فقط گفتم زمان بده زود وانده

واسه خودت تو هر رابطه ای یک سری معیار ها داشته باش 

و یک سری خط قرمزها

و بر اساس اونا تصمیم بگیر

و حرف آخر اینکه خودت رو دست کم نگیر 

عادتش نده به کم توقع بودن

اگه میخاد برات گل بخره اجازه بده بخره حالا مامانت اگه حساسه ازش قائم کن یا خونه اصلن نبر  

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
ماه سوم به بعد مشخص میشه ادما تو ماه های اول بهترین ورژن خودشونو نشون میدن

اره بنظرم ماه۶به بعد معلوم میشه😁ولی ادم خوش قلبیه معلمه همه از خوش  قلبیش میگن امیدوارم همینطور باشه

فقط گفتم زمان بده زود واندهواسه خودت تو هر رابطه ای یک سری معیار ها داشته باش و یک سری خط قرمزهاو بر ...

خب عزیزم ۴۰۰پونصد گل بخره کجا ببرمش خونه نبرم؟

بعدشم اگه تهش جدا شدیم چی؟

الان فقط دوستیم نمیخام اذیتش کنم واقعا رسمی شدیم اره اونموقع همسرمه باید خرج کنه 

خب عزیزم ۴۰۰پونصد گل بخره کجا ببرمش خونه نبرم؟بعدشم اگه تهش جدا شدیم چی؟الان فقط دوستیم نمیخام اذیتش ...

اینجور راهی که دستت گرفتی به نتیجه نمیرسی بذار از همین الان خرج کنه نگو نمیخوام نه . فقط گل گرفتن نیست میتونه چیزای دیگه بخره اینقد هم پافشاری نکن نگو نه . ما هم صد بار تجربه کردیم هم صد بار دیدیم زن های قانع هیچوقت کسی قدرشون رو نمیدونه چون خودشونو دست کم گرفتن اسمش هم نذار من خوبم نمیخوام نیاز نیست گوش کن به حرفمون 

نمیگم نمیرسید ایشالا که برسید حتما به هم ولی تو یماه حرف ازدواج و اینچیزا یکم تو خیالاتت غرقی بذار بری جلوتر

و از همه مهمتر پسرا برای کسایی که خرجشون میکنن چه تو دوستی چه نامزدی چه همسرت باشه ارزش بیشتری قائلن خود تو وقتی رو یه چیزی وقت بیشتر سرمایه گذاری بیشتر میکنی حتی اگه صد تا مشکل هم پیش اومد سعی میکنی با چنگ و دندون نگهش داری ولی وقتی یه چیزی رو به راحتی بدست بیاری هیچ سرمایه گذاری نکنی راحت تر از دستش میدی و میگی بیخیال من که کاری نکردم براش 

پس حرف مارو قبول کن 

اینجور راهی که دستت گرفتی به نتیجه نمیرسی بذار از همین الان خرج کنه نگو نمیخوام نه . فقط گل گرفتن نی ...

چشم مرسی حتما به حرفات عمل میکنم مرسی که انقدر انرژی میذاری و تایپ میکنی😍