2777
2789

۲ روزه خریدم هر ۳و۴ دقیقه ۱ درصد کم می‌کنه چرا مگه شیامی معروف نیست تو شارژ

نوت ۱۴

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشم داره خوبه که ، زودم شارژ میکنه

۱ ساعت طول می‌کشه شارژ شده ولی زود خالی میشه 

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

نو خریدی؟شارژرش اورجیناله؟

آره نو هست شارژ نمی‌دونم 

مشکل داره گوشی اینحوری نیست منم شیائومی داره پوکو عالیه عالی عالی

چه مشکلی پلمپ بوده 😔

شارژر مال خودش بود یا جدا خریدی؟ حتما برو جایی که خریدی بگو گارانتی نداره مگه؟

مال خودش بود

۴۲ ساعته بود گارانتی هنوز انتقال مالکیت نزده

خب پلمپ باشه وقتی خالی میکنه میشه مشکل دیگه

الان راهی نیست؟ جز اینکه بهش برگردونم؟

تو تنظیمات نگاه میکنم سلامت باتری زده ۱۰۰

الان راهی نیست؟ جز اینکه بهش برگردونم؟تو تنظیمات نگاه میکنم سلامت باتری زده ۱۰۰

تماس بگیر موضوع رو بگو و‌بعد حضوری ببر نمیدونم از چ شرکتی گرفتی یا مغازه گرفتی برو حتما پیگیر شو پس ۱۸ ماه گارانتی برای چیه همین موردا ،و اینکه ،ازش استفاده نکن ببین تو یکساعت مثلا شارژ خالی میکنه یا نه 

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

تماس بگیر موضوع رو بگو و‌بعد حضوری ببر نمیدونم از چ شرکتی گرفتی یا مغازه گرفتی برو حتما پیگیر شو پس ...

راستی صفحش چند اینچه ،هر چی بزگتر باشه زودتر شارژ خالی میکنه ها اگه صفحه گوشیت خیلی بزگه بکب از دلیلاش اینه 

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

تماس بگیر موضوع رو بگو و‌بعد حضوری ببر نمیدونم از چ شرکتی گرفتی یا مغازه گرفتی برو حتما پیگیر شو پس ...

وقتی استفاده نکنم شارژ خالی نمیکنه صبح نگاه کردم ۲ درصد کم شده بود مثلاً امروز صبح که ۱۰۰ درصد بود الان ۷۱ هست با اینکه زیاد با گوشی نبودم ۲۰ دقیقه هم نمیشه که گوشی دستم باشه 

راستی صفحش چند اینچه ،هر چی بزگتر باشه زودتر شارژ خالی میکنه ها اگه صفحه گوشیت خیلی بزگه بکب از دلیل ...

نه زیاد بزرگ نیست

آخه قیمتش هم که خریدم از بقیه جاها گروه تر بود فقط به خاطر این بود که رفیق شوهرمه و گوشی خوبی میاره😔