2777
2789
عنوان

گوشی جدید خریدم زود شارژ خالی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 28 پست
وقتی استفاده نکنم شارژ خالی نمیکنه صبح نگاه کردم ۲ درصد کم شده بود مثلاً امروز صبح که ۱۰۰ درصد بود ا ...

فکر کنم خوبه ها حساس شدی بهش

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

فکر کنم خوبه ها حساس شدی بهش

مال شما هم اینجوریه؟

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم اره باهاش ک بازی کنم یا کلا دستم باشه اره

پس خیالم راحت شد🫡

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

دقیق مذل گوشیت چیه و قبلن چی داشتی

ردمی نوت ۱۴ 4G 

قبلاً A21S

نوت 14معمولی یا پرو

معمولی 

خب ببین....نهایت یکروز میره شارژ این مدل خب... ولی مشکل اونجاس که قبلش سامسونگ داشتی.... شارژ دهیه س ...

آخه میگن شارژ شیامی خیلی خوبه واسه همین خریدم تنها دلیل انتخاب باتری و کیفت بود 

آخه میگن شارژ شیامی خیلی خوبه واسه همین خریدم تنها دلیل انتخاب باتری و کیفت بود

به فرصت شارژشم باید نیگا کنی 

گوشی قبلیم سامسونگ بود صفر تا صد تو دوساعتو نبم شارژ میشد بدون اینترنت پنج شش روز عالی بود با ظرفیت 6000

الان نوت ۱۴پرو دارم تو پنجاه دیقه پر میشه بدون نت یک و نیم روز

به فرصت شارژشم باید نیگا کنی گوشی قبلیم سامسونگ بود صفر تا صد تو دوساعتو نبم شارژ میشد بدون اینترنت ...

شوهرمم نوت ۱۴ داره هر ۳ روز میزنه شارژ🤧 همیشه هم تو نت هست

فکر کنم گوشیه مشکل داشته باشه این ۱ ساعت طول میکشه شارژ شه