2777
2789
عنوان

به نظرتون دختر مجرد باید هیچوقت خونه تنها نمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من میگه وای دزد میاد ،شاید یکی بیاد بهت تجاوز کنه ،اگر یکی از دیوار اومد تو خونه چی؟اصلا یه وضعیه،کاری باهام میکنن که آسی میشم میگم خیلی خوب تنها نمیمونم تمومش کنید

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

تو بدترین شرایط روحیم منو بردن به زور خونه کسی که میدونستن اذیتم میکنن سر به سرم میذارن بهم توهین میکنن منم اونجا رد دادم گریه کردم خودمو زدم فحش و فحش کاری و دعوا شد جهنم شد زدیم بیرون در صورتی که اگه میذاشت بمونم خونه اون بلا سر ما نمیاد تو خونه جام امن تر بود

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
نه چه اشکالی داره عزیزم ...اگر دوست نداری و نمیخوای که بری میتونی بمونی

خب چطور قانع کنم که نه اونا به خاطر من نرن

نه من مجبور بشم به خاطر اونا برم

یه چیزی بگید رو فکرشون اثر بذاره 

اینا که فکر میکنی نیست

نمیخوان یه هفته تنها بمونی و افسرده شی

یا مثلا به خودت نرسی و غذا نپزی

مامان من همیشه نگران این چیزا بود

الانم که متاهلم اگه شبی همسرم نباشه اینا رو میگه

خودکشی

اها تاپیک‌ قبل

برای خودم نیست ولی حوصله نداشتم سه ساعت اینو توضیح بدم چون اینجا هر چی مطرح بشه استارتر رو مورد خطاب قرار میدن از اون سوال میکنن حالا سه ساعت بیام بگم خودم نیستم نه فایده ای داره نه باور میکنند میخواستم ببینم یکی از آشناها استخدام میشه اینطوری یا نه