2777
2789
آیس میخورم ،میوه میخورم ،شکلات میخورم ،بستنی میخورم ،شربت میخورم ،کیک یا بیسکویت یا کلوچه میخورم ، ...

حالا من بگم گشنمه چیزی نیست توهم بگو پنیر تخم مرغ بگم بدم میاد میگی ایراد از تو😂

برا شما اینجوری دلیل نمیشه فکر کنی واقعا اینجوری ،اینو میگی باعث میشه خیلی ها موقع خوردن ب حرف شما ب ...

خب چندشه دیگه با این که خیلی مفید  ولی چرا میگم چیزی نیست همه اسم پنیر تخم مرغ میارن من دوست ندارم میگین ایراد الکی. میزارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از شام که لازم نیست دیگه چیزی بخوری چون بعدش میخوابیبرای قبل از شام باید میان وعده داشته باشی . ...

من خرما فشرده بدم میاد ولی از این دونه درشت ها چند تا چند تا میخورم

هروزگاری ۴ تومن حقوق؟

خب ۲ تومنشم برا خودت تنقلات بخری و کم کم بخوری میرسه

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

جدی با کاغذ معمولی میشه بد نمیشه

والا ۱۸ ساله ک کاغذ روغنی نخریدم همش کاغذا رو خودم روغن مالی میکنم کیکامم معرکه میشه😍😍😍آدم اگه بخاد میتونه از کمترین امکانات بهترین بهره ببره 

من فول امکاناتم ولی از قابلمه برای پخت کیک استفاده میکنم 

پیتزا رو میذارم تو ماهیتابه رو اجاق گاز 😄

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
خب ۲ تومنشم برا خودت تنقلات بخری و کم کم بخوری میرسه

الان سه ماه پشت سرهم بیکار بودم 

کلی خرج دیگه دارم بخدا الان مامم تموم شد ۳۰۰ باید بدم شوینده تموم ۳۰۰ صد آفتابم داده تموم میشه پاییز داره میاد لباس پایزی ندارم مگه میشه 

والا ۱۸ ساله ک کاغذ روغنی نخریدم همش کاغذا رو خودم روغن مالی میکنم کیکامم معرکه میشه😍😍😍آدم اگه بخ ...

اخه بخوای کبی خرجم کنی خیلی میشه برا یه کیک من میگفتم پول دستم بیاد ققط برم کاغذ روغنی بخرم

میوه ، تخمه، شکلات صبحونه، پنکیک، مغزیجات، چای، کاپوچینو ، بیسکوییت، کیک خودم پز، آش کشک، شیر برنج‌ش ...

چرا اینارو میخوری به قول دوستان پنیر و تخم مرغ خودت سیر کن اگه دوست نداری ایراد از تو

آجیل نمیخاد بخری همون خربزه یا طالبی یا شمام یا هرچی ک اسمش میذارین  تخمه هاشو جدا کن بشور خشک ک شد با یکم زردچوبه و نمکابلیمو تو تابه بو بده میشه اجیل

کیکم خودت رو گاز درست کن اسونه 

پفیلا هم اگه میخای ترد بشه بذار قابلمه داغ بشه روغن و نمک بریز و تمام

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗