2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه لقمه نون پنیر خونتون پیدا نمیشه یعنی؟؟با گوجه و خیار بخوری؟؟

پنیر چیه همه میگن پنیر 😭😭😭😭

بدم میاد  فقط هم صبحانه پنیر 

من بدون صبحانه میرم سرکار 

حالا برعکس من خونم همه چی هست خودم اشتها ندارم ک بخورم ای حرصم میگیره😐😐

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

خودم که اصلا میان وعده نمیخورم الانم حدود ۳ ماهه درطول شبانه روز یه وعده غذا میخورم و یبار چای و میو ...

من چون صبحانه نمیخورم سر صبحانه هرچیزی پسند نمیکنم نهارم نمی‌پزیم کلا شام خب گرسنه همیشه

من چون صبحانه نمیخورم سر صبحانه هرچیزی پسند نمیکنم نهارم نمی‌پزیم کلا شام خب گرسنه همیشه

شامو چه ساعتی میخوری؟

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
منم همینم 😑😂 بعد من بدغذام هستم ، صبحانه که نمیخورم وعده های اصلیم گاهی هیچ ، میتونم برم کاهن معبد ...

منم مشکل صبحانه دارم همش پنیر 

من دوست دارم صبحانه حلیم بخورم نون تستی باشه کیک تازه ای شیرینی نسکافه اینا

خیلی ایراد میگیریا

همیشه که نمیشه شیرینی و اجیل و.. باشه عصرونه

هرچی میگن یه چیزی میگی 

ادم گرسنه باشه میخوره پس نگو همیشع گرسنم

کاربری دوممه