2777
2789

من خونم پره از وسیله های اضافی کلی ظرف کلی صابلمه لباس 

چیزایی که کهنه شده البته میریزم دور ولی نه خیلی چیزایی که شاید سالها اصلاسمتش نمیرم 

حیفم میاد بریزم دور این چه بیماریه من دارم 

چیکار کنم روش بگین ممنون 

تو تاپیک مینمالیستی تگتون میکنم خیلی خیلی کمک کننده س خیلی به کارتون میاد حتما بخونید❤️

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چه چیزهایی ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

هرچی داری بنداز دور همش انرژی منفیه لباسای کم چهار پنج دست بیرونی بزار فقط ولی مارک دوتا کفش مارک دوتا کیف مارگ ی صندل و دمپایی  چند دست خونگی راحتی دو‌ س دست هم مهمونی 

ظرف ظروف هم ی ست خونگی ست مهمانی و‌چندتا چیز 

وسایل عجیب غریب لباسای کهنه ارزون کفشای الکی عروسکای الکی پتوهای کهنه  مجسمه تابلوهای اضاف بنداز بره 

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
تنها روش همینه که به درد نخورا رو دور بریزی سالم هایی که استفاده نمیشه رو به نیازمندا ببخشی خودتو قا ...

اره امروز کلی لباس گذاشتم ولی بازم بعضیارو میذاشتم برمیداشتم میذاشتم برمیداشتم 😃 پسرمم مثل منه یادگرفته 

البته میدونم دلیلش چیه چون چندبار پدرم ورشکسته شد وما واقعا تو سختی افتادیم ته دلم همیشه میترسم که یه روزی لازم بشه