2777
2789

مثلا رفتیم بیرون قدم بزنیم انقدر تند راه میره اصلا پا به پای من نمیاد رسما گاز میده میره از یه طرف دیگه احساس ضعف دارم بعد باید همزمان بدو بدو کنم دنبال بابام یا مثلا بهش بارها گفتم میزاری میری شاید طرف تو راه افتاد زمین از وقتی یادم میاد اینطوری بوده هرچی هم بهش میگیم اصلا انگار با دیوار حرف می زنیم موقع رانندگی کردنش رسما افتضاح میره هیچ گذشت نداره میگم وقتی تو سرنشین داری حق نداری بد رانندگی کنی شروع میکنه با من دعوا کردن میگه برای چی تو رانندگی برام تعیین تکلیف میکنی  باید چه رفتاری باهاش کرد؟

من یبار مریض بودم ۱۲ سالم بود بابام آنقدر تند را رفت اصلا تا پنج دقیقه دنبالش گشتم دیدم رفته بیرون از بیمارستان تازه برگشته اومده دنبال من انگار مسابقه دوی صدمتر گذاشته بود😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اینه یه موقع مجبوری باهاش بری جایی رسما با راه رفتنش آدمو بیچاره میکنه

منم تند راه میرم و دوستم که قدش کوتاهه همیشه میگه تو راه می‌ره ولی من دائم دارم دنبالت می‌دووم خیلی سعی میکنم آرومتر راه برم ولی عادتمه واقعا برام سخته

منم تند راه میرم و دوستم که قدش کوتاهه همیشه میگه تو راه می‌ره ولی من دائم دارم دنبالت می‌دووم خیلی ...

خوب کار درستی نیست اگه خودتون تنها باشید که موردی نداره ولی وقتی یکی باهاتونه باید حدالامکان پا به پای طرف راه برید

😂پدرمنم تند،راه می‌ره البته زمان تحصیلش جزو،گروه مدرسه بوده واس مسابقات دو

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

😂 خو پس همونه

😂اره واقعامنم وقتی باش بیرون میرفتم همیشه شاکی بودم بااینکه منم آروم راه نمیرم بازم همیشه چن قدم از بابام عقب بودم 

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔