2777
2789
خداییش دیگه دختر نباید چیزی ببره اونم یه گل گرفته خوبه

همینو میخوام بگم

مگه باید چی بیاره؟ کادو آیفون لابد! اونم دیت اول

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

نه والا منم پرسیدم فقط و حتی با اون گل خیلیم خوشحال شدم ولی نمیدونم چرا همه دعوا دارن

نه عزیزم کافی بوده و عالی 

تیک اول که شعور داره تو این موضوع هارو بزن و برید جلو با هم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلنوشیدنی و از همه مهمتر وقتش! اینا کم چیزیه؟ تو یه قرونم خرج نکردی شام هم میخوای؟ :/ چقدر گشنه

صفت خودتو نسبت نده به بقیه اولا!دوما من اینجا دارم نظر میپرسم.ادما و انتظاراتشونم باهم متفاوته قرار نیس همه یه طرز فکر داشته باشن.میتونی با احترام نظرتو بگی و رد شی دعوا داری چرا!

تو احتمالا ازین دخترایی ک خیلی رو میدن به مردا و باعث شدن انقدر ارزش زن تو جامعه بیاد پایین

نه عزیزم کافی بوده و عالی تیک اول که شعور داره تو این موضوع هارو بزن و برید جلو با هم

مرسی ک گفتی.اتفاقا خودمم خیلی دوست داشتم این کارشو و الان ک داریم باهم بیشتر پیش میریم یه حس عجیبی دارم یجورایی خوشم اومده ازش و خیلی با بقیه پسرا متفاوته همینشو دوست دارم ولی از شروع رابطه ترس و اضطراب دارم.انگار دنبال یچیزیم ک تمومش کنم...خیلی سخته

گل آوردن کلا ی معنای خیلی قوی ای پشتش هست. یادمه پسر ۱۸ ساله ی صاحبخانه ام ولنتاین قرار بود با ی دختری که تازه باهاش آشنا شده بود (چند ماه) برن بیرون و پسره گفته بود می خوام گل رز بخرم. خانم صاحبخانه به شدددت عصبانی بود که این پسر میگه می خوام براش رز بخرم!! یعنی چی؟ رز معنی خیلی عمیقی داره و نباید همین طوری به کسی دادش. 

خانمه سوئیسی بود.

مرسی ک گفتی.اتفاقا خودمم خیلی دوست داشتم این کارشو و الان ک داریم باهم بیشتر پیش میریم یه حس عجیبی د ...

اوایل میتونه عادی باشه 

چون نگرانی تو ذهنت داری 

قرار هم نیست چیزی بشه عزیزم پس نگران نباش 

میخوای بشناسیش

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

منم همسرم ک باهم دوست بودیم دیت اول برام دوتا شاخه گل رز ابی و قرمز با باندساده اورد خیلی خوشحال شدم.

شمام منظوری نداشتین فقط نظرتونو پرسیدین

اینم بگم عزیزم تو دیت اول مشخص نمیشه که طرف مقابل خسیسه یا نه رفته رفته متوجه میشی.

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.