2777
2789

خیلی ناراحتم چون دندون کنارشم ندارم اینم دندون هفتمه ولی خیلی عفونی بود بعد عصب کشی هم درست نشد می‌خوام بکشمش نیاز به اعتماد به نفس دارم 🙏🏻😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن دوباره باید عصب کشی بشه منم نمی‌خوام

حتما خوب عصب کشی نشده..منم الان دندونم شدیدا اززیر عفونت کرده یه چیزی از داخل چون بازکرده نمی‌دونم چیه انقدرک میترسم چیز بدی باشه پول ندارم هنوز برم برای عکس کوشیدن ولی من دندونم سالمه یه تیکش شکسته

عزیزم برو بشین یه نفس عمیق بکش و بکشش خیلی راحت!!!!! شما یه اتاق عمل برو سزارین یا هر عمل دیگه که بیدار نگه ات دارن تازهههههه اون وقت حاضری ده بار دیگه بری بشینی رو صندلی دندون پزشکی با یه اعتماد نفس میلیاردی و با لبخندی  تا انتهای طول دهانت و بعد با دهانی باز تا عمق بی نهایت حلق ات به دکتر بگی الهی تب کنم پیش تو فقط دندون بکشممممممم!!!!! 

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .