2777
2789
عنوان

به نظر شما شوهرم خسیسه

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 40 پست
نه ولی میخوام یکی از ماشینا رو بردارم

اگه ماشین زیرپات نباشه وقتی ۳تا داشته باشه اره خسیس 

ماشین ازش بگیر یه مدت خوب باش بعدم به بهونه بنزین و اینا کم کم پول بیشتر ازش بگیر فقط صبور باش 

نه خسیس نیست

خودتو نفرین میکنی؟ حالت خوبه

تو مریض بشی درد بکشی ک اون خرجت کنه شاید نکرد

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من حقته که توجه بخواهی ولی شماهم در عوض توجه میکنی محبت میکنی یه طوری که توجه اش جذب بشه ؟با نا ...

بخدا اینقدر محبت میکنم لوند بازی درمیارم میدونم اولین الویت زندگیش منو پسرمه اما همش بفکر آینده و پس اندازه

بخدا اینقدر محبت میکنم لوند بازی درمیارم میدونم اولین الویت زندگیش منو پسرمه اما همش بفکر آینده و پس ...

خسیس نیست فقد از اوناییه ک فکر میکنه زن نباید پول تو دست و بالش زیاد باشه بازم سه تومن خوبه خیلیا. همینم نمیدن من دختر خونه بابامم ماهی ۵۰۰ هم بهم نمیدن با بدبختی درس میخونم ک شاید استخدامی قیول شم خلاص شم از این وضع

هر ماه اول پوله رو ازش بگیر بعد بگو دوس دارم باهام بیای ببازار ببر خرید هاتو انجام بده تا اون برات ک ...

همش بهم میگه ولخرج میگه پای تو باشه زندگی جمع کن نیستی بازار کم میرم وقتی میرم کارتشو نمیگیرم من خیلی مغرورم و عزت نفس دارم برای همین وضعم اینه 

بعضی ها رو می بینم با حقوق ۶۰. ۷۰ پادشاهی زندگی میکنن تعجب می کنم

ما هم همین قدر در میاریم ولی پااااااره شدیم تا خونه مونو که تهرانه بزرگ کردیم

چجوری با این حقوق دوبلکس و چندتا ماشین دارید

حس می کنم پول ما بی برکته

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

بعضی ها رو می بینم با حقوق ۶۰. ۷۰ پادشاهی زندگی میکنن تعجب می کنمما هم همین قدر در میاریم ولی پااااا ...

خب شوهرمم میگه حسابگر نبودم این همه نمیتونستم بزارم خونه از مادرش ارث رسید ماشین هم می‌خره میزارتش شرکت درآمد زایی کنه 

خدایی گاهی اتفاقی میوفته میبینم یهو ۱۰۰تومن کارت میکشه دلم گرم میشه یا اینکه پس انداز داریم دلم قرصه ولی بازم دلم میخواد زندگی کنم

شرکت نفتی ها خسیسن دیدم ک میگم همش پی ملک خریدن هستن انگار مریض روانی دارن 😐😐😐😐😐

همکاراش میبینه اینطور شده میگه همشون چندتا چندتا خونه دارن پس انداز دارن وضع مملکت معلوم نیست چیه الان بچم یه سالشه میگه باید براش خونه بخرم

همکاراش میبینه اینطور شده میگه همشون چندتا چندتا خونه دارن پس انداز دارن وضع مملکت معلوم نیست چیه ال ...

ناراحت نباش حداقل بابای خوبی برای بچته و خودتم امنیت داری کنارش قدر زندگیتو بدون عزیزم خدا همسر و بچتو برات حفظ کنه