2777
2789
عنوان

مامانایی ک دختر نوجوون داریدددد✨

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 57 پست
اونام میگن گواهینامه کرفتی خودت برو بیااره منم راضیم از دید جامعه خواستم بدونم چطوریهخریدو میتونم ول ...

بانک چرا چون هنوز هیجده سالت نشده

ولی سعی کن کارای خودتو کم کم خودت انجام بدی

بانک چرا چون هنوز هیجده سالت نشدهولی سعی کن کارای خودتو کم کم خودت انجام بدی

ببینید شما وقتی یکیو جوری بزرگ میکنید ک دست ب سیاه سفید نزده یه شبه نمیتونید انتظار تغییر داشته باشید من نمیدونم ب چه زبونی بگم بهشون واقعا نمیتونم یهو مستقل شم خودم☹️

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببینید شما وقتی یکیو جوری بزرگ میکنید ک دست ب سیاه سفید نزده یه شبه نمیتونید انتظار تغییر داشته باشی ...

عزیزم منم همین بودم ب خاطر همین دارم میگم از الان کم کم  کاراتو خودت انجام بده

چون یهو میرسی به یه سنی ک میبینی هم سن و سالات دارن کار میکنن و سفر میرن ولی تو از پس یه خرید ساده برنمیای

اتفاقی ک برای من افتاد 

عزیزم منم همین بودم ب خاطر همین دارم میگم از الان کم کم کاراتو خودت انجام بدهچون یهو میرسی به یه سن ...

چجوری شروع کنم میشه کمکم کنی؟ 

ببین من قرار داشته باشم با دوستام تکی نمیرممنو پیاده میکنن جایی ک قرار گذاشتیم. و سر تایمی که بهشون ...

فک کنم اوکی باشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چجوری شروع کنم میشه کمکم کنی؟

خرید های کوچولو کوچولو رو خودت شروع کن

نسپر ب بقیه 

سعی کن با تاکسی های شهرت و اینا جاهای مختلف بری و شهرتو بشناسی

بعدشم ک گواهینامه کرفتی سریع لشین پشت ماشین

خرید های کوچولو کوچولو رو خودت شروع کننسپر ب بقیه سعی کن با تاکسی های شهرت و اینا جاهای مختلف بری و ...

ببین اعتماد ب نفسم خیلی بالاست ولی خجالت میکشم صحبت کنم با فروشنده ها🤦🏻‍♀️

بابا منم ۱۷ سالمه هر جا میرم خودشون هی زارت زورت باهام میان میبرن میارن ده بار گفتم بس کنین دیگه بز ...

حق دارن عزیزم 

جامعه خیلی خراب تر شده متاسفانه 

بزرگتر که بشی متوجه میشی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ببین من قرار داشته باشم با دوستام تکی نمیرممنو پیاده میکنن جایی ک قرار گذاشتیم. و سر تایمی که بهشون ...

به نظرم اینطوری خوبه ،ببیندشرایط بد شده یسری محدودیت های خانواده ها،بخاطر عدم اطمینان و ...نیست به خاطر شرایط جامعه است ،چند شب پیش یکی از فامیلاهامون با پسرش  حدود ده سالشه بیرون بودن ،پسرشون یکم  جلوتر بوده  یه موتوری  داشته با بچه صحبت می کرده