2777
2789
عنوان

کار با آدمهایی که قدر نمیدونن

63 بازدید | 8 پست

دوستان من جایی کار میکنم که ۲۰ تا کارگر رو نظارت میکنم من فوق لیسانس دارم و رزومه ام خیلی بالاست ولی نمیدونم با این کارگرا چکار کنم همه اش فکر میکنن چرا من نشستم اونا کار میکنن چرا حقوق من که پشت میزم ازونا که کارگران بیشتره تازه من نزدیک ۱۰ ساله با بعضیاشون همکارم و حتی گاهی مثل خودشون کار کردم کنارشون تا احساس ناراحتی نکن و این دیوار حرص بشکنه ولی نمیشه هر روز میام خونه تا ۲ ساعت نشخوار فکری دارم خیلی بهم متلک میگن و مسخره ام میکنن کاملا مشخصه از حسودیم ولی خب چقدر  تحمل کنم

ببین اونا میخوان کمبود ها و ناکامی های خودشون رو ابنجوری رفع کنن 

منم اوایل محل کارم اینجوری بود 

یه بارگفتم خب تلاش میکردبن درس میخوندین که تحصیلات من خار نشه تو چشم تون

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه محیط های کاری این مشکل رو داره

به ما اداری ها هم بچه های بخش تولید تیکه میندازن که نشستید زیر کولر ما داریم کار میکنیم و ...

بی خیال

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

وآقا همینه فک میکنن ما کارگر کردیمشون

سخته براشون وقتی میبنن یکی نشسته مثلا پشت میز و زیر کولر اونا دارن کار یدی میکنن 

اینو در نظر نمیکیرن که تایمی که اونا بی خیال و راحت داشتن زندگی میکردن ما داشتیم درس میخوندیم و جون میکندیم 

و فکر میکنن کار ما سختی نداره 

والا سختی کار فکری بیشتر از کار یدیه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

سخته براشون وقتی میبنن یکی نشسته مثلا پشت میز و زیر کولر اونا دارن کار یدی میکنن اینو در نظر نمیکیرن ...

بله و اینکه کارگرها چندبار استرس مصاحبه شغلی داشتن و چقدر حرص میخوریم زیر دست بیسوادها کار میکنیم اونا همینکه کار میکنن خدارو باید شکر کرد