2777
2789

آره می‌خورن. ما یه گربه حیاطی داشتیم گاهی میومد تو خونه. وقتی ما سر میز صبحانه بودیم براش لقمه نون پنیر می‌گرفتم، اونم می‌خورد 😁

ولی ماست پروبیوتیک خوبه براشون

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غذای گوربا 

یه ذره مرغ و هویج و یه دو قاشق برنج بزار آب پز بشه خوب بپزه بعد بردار یکم از آبشم بردار باهم میکس کن یا قشنگ خورد کن بده بخوره 

@ومپایر_اعظم‍ برگرفته از ایشون

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

آره می‌خورن. ما یه گربه حیاطی داشتیم گاهی میومد تو خونه. وقتی ما سر میز صبحانه بودیم براش لقمه نون پ ...

ای جووووون😂❤️

تو یه کلیپ اینستا هم دیدم گربه صبحونه نون پنیر میخوره اونم با چه اشتهایی

گربه های بیرون غیر از گوشت و مرغ چی میخورن؟

من مرغ و ماکارونی عین سوپ می‌پزم، استخونا رو جدا می‌کنم، خیلی خوب می‌خورن. توش هویج و سیب‌زمینی و کدو هم میشه بریزی.

بعد ماستم می‌خورن. گربه‌های ما نیمرو هم می‌خورن 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
غذای گوربا یه ذره مرغ و هویج و یه دو قاشق برنج بزار آب پز بشه خوب بپزه بعد بردار یکم از آبشم بردار ب ...

ممنون عزیزم حتما این سری درست میکنم میبرم بخوره

سر کوچمون یه گوربا کوچول سیاه اروم مهربون هس

ممنون عزیزم حتما این سری درست میکنم میبرم بخورهسر کوچمون یه گوربا کوچول سیاه اروم مهربون هس

اوخی🥰

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

دیدم که میخورن ولی نمیدونم ضرر داره یا نه

خامه هم دیدم میخورن

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

خامه هم دیدم میخورن

خوش اشتهان🤭

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

خوش اشتهان🤭

اره😂

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍