2777
2789
عنوان

به فکر جدا شدنم

446 بازدید | 45 پست

تقریبن ۳-۴ ساله ازدواج کردیم

بچه نداریم و نمی‌نمیخواییم درسته باشیم

سطح خانوادگیمون خیلی متفاوته و مادرش در هر زمینه ای مدام در حال چشم و هم چشمیه.

اخیرا خیلی چیزا بینمون خوب پیش نمیره 

شوهرم اونطور که میخوام احترام به مادرم نمیذاره و با اینکه دستمون رو تا آرنج توی عسل کردیم و گذاشتیم توی دهنش، مدام در حال قیافه گرفتنه

لوس و بچه ننه ست

هزار و یک چیز خصوصی بین خودش و مادرش داره ولی چیزای شخصی من رو میره می‌ذاره کف دست مادرش.

مادرش در ظاهر اوکیه ولی در باطن خیلی زیاد دو و آب زیر کاهه. مدام با مظلوم نمایی پسرش رو میکشه سمت خودش.

مجبور هر هفته خانوادش رو ببینم.

مرد زندگی نیست. گاهی حس میکنم دختر نوجوانه.

قهر می کنه و برای آشتی پیش قدم نمیشه

گاهی حس می کنم زن گرفتم.

چند وقته درگیری هامون بیشتر شده.

از طرفی مادرم تنهاست و هرگز بی ملاحظگیهایی که شوهرم در حقم کرده رو مادرم در حقم نکرده.

هرگز عاشقش نبودم. البته کلا عشق رو تجربه نکردم. 

نمیدونم ...

به فکر جدا شدنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر جدایی زوده سعی کن و برای زندگیت بجنگ راحت میدون خالی نکن ...همسرتو سمت خودت بکشون سعی کن طوری رفتار کنی که اون روی مادرشوهر رو همسرت ببینه اونوقت رفتار بهتر میشه ...مردا کلا واسه خانواده ی همسرشون قیافه میگیرن نگران نباش همه همینن ...یکم سیاست کم داره زندگیت 

بچه ننه بودنشدهن لق بودنشلوس بودنشپنهان کاریشو ...اینا دلایل لازم و کافی نیست؟

نه واقعا.

با مشاوره رفتن یادتون میدن چطور حریمهاتون رابزارید.

یادتون نیدن درمقابل پنهان کاری چه کنید.یادتون میدن کمکش کنید بزرگ بشه.

ب فکر سیاست باش بکشونی سمت خودت ن جدایی

فایده نداره

اختلاف سنیمون نسبتا زیاده و تمام سالهای قبل ازدواج ور دلت مامانش بوده 

بزرگترین مشکلم بچه ننه بودنشه

حس نمیکنم یه مرد کنارمه

این ویژگیش درست شدنی نیست

فایده ندارهاختلاف سنیمون نسبتا زیاده و تمام سالهای قبل ازدواج ور دلت مامانش بوده بزرگترین مشکلم بچه ...

تا موقعی ک مادرش باشه بعدش دقیقا ای موضوع برعکس میشه 

تو جامعه نیمده ؟

فکر جدایی زوده سعی کن و برای زندگیت بجنگ راحت میدون خالی نکن ...همسرتو سمت خودت بکشون سعی کن طوری رف ...

منظورت از سیاست چیه؟

ببین مثلا قبل از ازدواجمون که اصلا من وجود داشته باشم پدر شوهرم مادرشوهرم دو واحد خونه خواستن بدن ب بچه ها شون. به اون یکی پسرشون دادن

ولی به شوهر من ندادن

یعنی به همین واضحی فرق میذارن.

یا مادرشوهرم مدام پشت سر شوهرم میگه بی عرضه ست 

ولی جلو روش براش مظلوم نمایی می کنه که بابات از جوونم چقدر اذیتم کرده.

شوهرم این نا حقی ها رو میبینه

ولی باز از خانوادش دور نمیشه.

از نظر مالی خیلی تفاوت داریم وضع مالی خانواده ی شوهرم خوب نیست ولی مادرش حاضره خونشون رو بفروشه تا توی محلی که مادر من زندگی می‌کنه خونه اجاره کنه. 

یا مثلا با اینکه من جای نوه ی مادرشوهرم هستم ولی هرچی لباس من می خرم می‌خواد اونم بخره و یواشکی از شوهرم میپرسه من از کجا خریدم