یکی از آشناهام یکسال خیلی به پوستش رسید همش درحال تزریق لیزرو...بعد همزمان ازاین دوره های فشیال رفت و کارنتورک هم انجام میداد یعنی محصولات پوستی آرایشی اونا رو میفروخت پیج زد واسم خودشو مشاور پوست گذاشت به همه میگفت که چون ازاین کرما میزنم پوستم خوب شده حالا اون بین اسم چندتا محصول هم میبرد که بقیه نگن این بازاریابه،درصورتی که من میدونستم دکتر میره،حالا به منم میگه بیا پیشم پوستتو آینه کنم😂بقیه هم میرن پیشش فشیال اونم باهمون مواد نتورکی کارو انجام میده و دوسه میلیون هم بهشون از اون محصولات میفروشه بعد جالبه همه میگن چرا برای ما خوب نیست اونم میگه من چندسال مصرف کردم نتیجه گرفتم خلاصه به کسی تواین زمونه اعتماد نکنید که پولاتونو به باد میده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂