2777
2789
عنوان

حرف مسخره تو خیابون😑

214 بازدید | 22 پست

تو خیابون داشتم با مامانم رد میشدم دو تا آقا به نسبت میانسال داشتن با هم قدم میزدن انگار که یکی تازه ازدواج کرده باشی 

رفیقش بلند خندید گفت خانمت هنوز دختره؟ 

منو میگی آب شدم از خجالت جلو مامانم سریع بحث عوض کردم 😐 واقعا مرداد راجب این مسائل هم با دوستشون حرف میزنن؟؟

چقد بی غیرت بوده یارو احمق

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ک خیلی خوبه بدتر از اینم صحبت میکنن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

مرده چه احمق بوده که به دوستش گفته که چخبره

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ودکنش اون یکی چی بود 

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

این ک خیلی خوبه بدتر از اینم صحبت میکنن

واااای جدی

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یعنی خدایی هیچ مرد دیگه ای که آدم حسابی باشه ندیدید که این سوالو میپرسید؟

خب معلومه ادم حسابی باشه نه!!!

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

واااای جدی

بستگی به مردش داره ولی خب میگن

خانوما هم میگن همین سایت و نگا چقد از روابطشون با شوهرشون میگن یا سایز و ...

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

مگه خانوما تا فیها خالدون مسائل زناشوییشون رو برای دوستاشون تعریف نمیکنن؟ مردها هم مثل زنها

شاید بیاید بگید مرد غیرت داره ولی همین شماها جای دیگه حرف از غیرت بشه میگید غیرت یه مرد یعنی اینکه نذاره آب تو دل زنش تکون بخوره و...

ادمهای سطح پایین اینطورند. فحش های جنسی و کلا حرف جنسی زیاد می زنند.

اره ولی آدمای سطح پایین زیادن به تحصیلات و این چیزام‌نیست مخصوصا بین مردا خیلی زیادت