2777
2789

برای امتحان نهایی میخوام و شایدم بخوام کنکور زبان هم بدم

خودم الان ایلتس مقدماتی ویرایش دوم رو دارم و میخوام بخونمش ولی بنظرتون حضوری بهتره یا انلاین؟ پشت کنکوری تجربی هم هستم و خرداد دوتا امتحان نهایی زبان یازدهم و دوازدهم هم دارم. ازکجا شروع کنم برای خوندن؟ صفر نیستم زبانم همیشه خوب بوده ولی خب یه مدت سمتش نرفتم یادم رفتن لغت ها. و چه کتابی برای گسترش دامنه لغت زبانم پیشنهاد میدین که به درد نهاییا هم بخوره؟ میخوام قوی بشه کلا زبانم

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی دو جلسه قریشی ببین تلگرام

بعد تو تا میتونی تااااا میتونی انواع نمونه سوال هارو کار کن

لسنینگ تقویت کن 

از الان بخون نزار ایام مدرسه 

برام ی صلوات میفرستی؟ خدا خیرت بده🌹

زبان نهایی با زبان کنکور زمین تا آسمون فاصله داره

خب برای هردومورد بگو. منظورم اینه نمیخوام فقط درحد نهایی بلد باشم میخوام کلا زبانمم تقویت بشه عزیزم

یکی دو جلسه قریشی ببین تلگرامبعد تو تا میتونی تااااا میتونی انواع نمونه سوال هارو کار کنلسنینگ تقویت ...

کلاس زبان حضوری برم یا انلاین؟

قریشی یه جوریه من خیلی دوس ندارم نحوه تدریسشو نمیدونم چرا. گرامری اینا خوبه ها ولی بقیه چیزاش خوب نیس

کلا بنظرم زبان چیزیه که ادم خودش باید بره دنبالش دامنه لغاتش باید زیاد باشه بقیش اوکیه

خب برای هردومورد بگو. منظورم اینه نمیخوام فقط درحد نهایی بلد باشم میخوام کلا زبانمم تقویت بشه عزیزم

زبان کنکور که کلا باید بری روی کتاب تست و کتاب‌های مختص به اون

زبان نهایی خود کتاب و فرمول بیست یا ماجرای بیست جمع میکنه کار رو زیاد چیز خاصی نداره. امسال من خودم ۱۸ گرفتم با نصف روز خوندن. فقط باید پیش زمینه داشته باشی، همین.

ویران‌گر اعظم هستم!

زبان کنکور که کلا باید بری روی کتاب تست و کتاب‌های مختص به اونزبان نهایی خود کتاب و فرمول بیست یا ما ...

خب پس یه دیکشنری زبان میگیرم برای یادگیری لغتا

کتاب دبیرستان هم از دهم میخونم که پایم قوی تر بشه. خوبه نه؟

خب پس یه دیکشنری زبان میگیرم برای یادگیری لغتاکتاب دبیرستان هم از دهم میخونم که پایم قوی تر بشه. خوب ...

دهم به دردت نمیخوره به اون صورت؛  فقط همون دوازدهم رو کار کن برای نهایی

دیکشنری هم منظورت از دیکشنری چیه؟ آکسفورد و اینا؟ به درد نمیخوره الآن. کنکور زبان همه‌اش کلمه نیست اصطلاح داره گرامرهای زبان محاوره داره کلا تخصصیه 

ویران‌گر اعظم هستم!

اره 🤣

😁😁

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران