2777
2789
عنوان

از شوهرم دلگیرم

93 بازدید | 7 پست

تو تاپیک آخرم جریانو گفتم شوهرم چون خودش بهم خیانت کرد الان به من شک داری منی که حتی یه هیچ مردی نگاه هم نمیکنم بعد الان اومد خونه از سرکار گوشیشو گرفتم دستم آمیرزا بازی میکردم یهو گفتم چیکار میکنی با گوشی صفحشو نشونش دادم گفتم بازی بعد یکی دو دیقه گوشیو بهش دادم چون برقا رفته چادرمو آوردم خوابیدم گفت چته گفتم هیچی گفت نگام کن ببینمت نگاش کردم گفت بیا پیشم گفتم نه خوابم میاد الان بیدار شدم دیدم بالشتشو آورده کنارم من دیگه خسته شدم واسه کار نکرده دارم مجازات میشم از داخل دارم ذره ذره آب میشم با هر حرف شوهرم قلبم تیکه تیکه میشه

وضعیت ناراحت کننده ای هست ، نمیتونی باهاش صحبت کنی که برخوردش درست کنه ؟ چون گاهی طرف نمیفهمه که با ...

مثلا قربون صدقم میره برام خرید میکنه ولی من کل دنیارم بهم بدن بازم ناراحتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا قربون صدقم میره برام خرید میکنه ولی من کل دنیارم بهم بدن بازم ناراحتم

خب اگه پشیمون هست از کارش ببخشش سخت هست اما اگر همش بهش فکر کنی زندگی رو برای خودت و اون جهنم میکنی ، میشی یک زن افسرده 

آقا هستم 

خب اگه پشیمون هست از کارش ببخشش سخت هست اما اگر همش بهش فکر کنی زندگی رو برای خودت و اون جهنم میکنی ...

من دیگه کارشو فراموش کردم ولی هرچی میشه هی میگه با گوشی چیکار میکنی گوشیمو چک میکنه خو اگه بخوام کاری کنم یه جوری میکنم اون نفهمه

من دیگه کارشو فراموش کردم ولی هرچی میشه هی میگه با گوشی چیکار میکنی گوشیمو چک میکنه خو اگه بخوام کار ...

اره اگه زن بخواد پنهون کاری کنه مرد اصلا متوجه نمیشه ، باید پش و پناه زن باشی ، حامیش باشی ، همش بهش شک کنی داغون میشه ، این موضوع رو مطمئن باش درک نمیکنه و متوجه نیست باید بهش گفت

آقا هستم 

اره اگه زن بخواد پنهون کاری کنه مرد اصلا متوجه نمیشه ، باید پش و پناه زن باشی ، حامیش باشی ، همش بهش ...

میدونه مطمئنم ولی منم دارم کارای خودمو میکنم شاید خدا رحمش اومد زودتر خلاصم کرد