2777
2789
عنوان

ازم کلاهبرداری شده بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلانتری یا پلیس فتا باید برم؟

خیر هیچکدوم رسیدگی نمیکنه باید بری دفتر قضایی و اونجا به همراه اسکرین شات از صحبت هات تو دیوار و رسید بانکی مبلغی که زدی به شماره کارت طرف یه شکایت باز بکنی خودشون میفرستن دست پلیس فتا 

پلیس فتا زنگ میزنه گوشی طرف میگه سریعا پولشو برگردون

اگه برگردون که هیچی رضایت میدی

اگه برنگردوند میره دست قضای احضاریه میده که تشریف ببره دادسرا برای پاسخگویی که اونجا دادگاه دو تا براش حکم مینویسه یکی پول شما دومی کلاهبرداری 

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

بانک مگه پلیسه رد کسیو بزنه؟‌بره بانک میگن به ما مربوط نیست برو شکایت قضایی بکن هر وقت دستور قضایی ا ...

میگم انجام میده پس اون نباشه تواین مملک کی باید جواب گو باشه حتما برام پیش اومده ک میگم

.

بعد چی شد

هیچی ،حکم جلبشونو داریم جلو حسابشونم بستس ،از شهر دیگه اومده بودن ،الان ۳ ساله ک خبری نبست ازشون

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

کلانتری یا پلیس فتا باید برم؟

نه کلانتری که نه صبز کن برای دوستم پیش اومد بهم یه درخواست بده پیام بزار پیوی من ازش پرسیدم بهت خبر بدم چیکار کرده پولشو اون پس گرفت 

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

باشه الان که نیستن درسته؟ فردا باید برم؟ دعاکن واسم

فردا صبح زود برو نزدیک ترین دفتر قضایی که ازتون هست

مطمئن باش فوری جواب میده

پلیس فتا زنگ میزنه به طرف تا زنگ بزنه از ترسش پولتو میریزه

نمیزاره اصلا دادستانی بره

💙❄️ لایک نکنید لطفا