2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیااااد.خیلی براشون مهمهمن برای مصاحبه عمومی که رفتم اولین سوالش همین بود که عضو بسیجی فعالی یا نه چ ...

خب پس من بسیج ثبت نام‌کردم بعد جز شوراشون هستم تو کارای فرهنگی ام

براسال بعد میخوام برم فرهنگیان

بنظرت خوبه؟

از لحاظ کنکور و اینام حله من فقط یکم برا مصاحبه میترسیدم

برای ما حتی سوال هم نکردن در این مورد هیچ فرمی هم ننوشته بودم عضو بسیجم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خب پس من بسیج ثبت نام‌کردم بعد جز شوراشون هستم تو کارای فرهنگی امبراسال بعد میخوام برم فرهنگیانبنظرت ...

آره خیلی موثره سعی کن تو ای یک سال برنامه هارو مرتب شرکت کنی که بعدا بخوای نامه بگیری بهت بدن.سابقه هم خیلی مهمه چون به ازای هرچندسالی که عضو بودی امتیازه داره ولی خب شما همین بسیج فعال رو داشته باش با فرمانده پایگاه هم ارتباط خوبی بگیر چون فرمی که میدن پر کنیم قبل از مصاحبه عمومی قسمتی که عضویت تشکل هارو داره اگر عضو باشی باید ادرس و شماره فرمانده هم بنویسی ممکنه زنگ بزنن برای تحقیقات که اگر هم ازت تعریف کنن چه بهتر.عضویت هلال احمر و پیشتازان هم امتیاز داره.تو این یک سالی که زمان داری اگر میتونی مسابقات قرآن ورزشی و... مقام بگیر یا کلاس های دارالقرآن برای حفظ و ترتیل و این ها شرکت کن گواهیشو بگیر لازم میشه.اگر هم توی دوران مدرسه عضو بسیج دانش آموزی بودی زمانی که اعلام میکنن برای بارگزاری مدارک از پایگاه بسیج دانش آموزی شهرتون برو نامه رو بگیر با مهر و امضا

مصاحبه هم چیز خاصی نداره اگر سوال خاصی درموردش داری بپرس بدونم بگم بهت

میشه بگی مصاحبت چطوری بودچ سوالایی پرسیدن و دقیق چکارا کردید

اسامی مراجع تقلید زنده

اخبار سیاسی روز

نمازجمعه و موضوع خطبه ها

نماز خوندن ۳ رکعت و خوندن یه صفحه قرآن از رو قرآن

توضیح دادن انواع غسل ها

توضیح دادن نماز میت و نماز آیات و اینکه چه زمانی واجب میشه نماز آیات

ارکان نماز

راجع به کلاس داری و مشکلات دانش آموزان در کلاس هم پرسید

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️