2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 16263 بازدید | 2444 پست
چه میان وعده ی جالبی ‌.نوش جاان

فدات گلم

سلام 

صبحانه نیمرو بدون روغن بادام نان گندم سبوس دار اسپرسو 

میان وعده بادام گردو رنگا رنگ مینو نصفی(کالری روش بیشتر از چیزی بود ک مانکن میزد) 

ناهار برنج کوبیده مرغ کوبیده گوشت گوجه کبابی

میان وعده بادام گردو چی فلکس شکلاتی ۳عدد

شام برنج خیلی کم سینه مرغ 

۱۱۴۰مصرفی

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

سلام من دیگه طاقت نیاوردم و وزن کشی رو انجام دادم 

وزن جدید 68.6 کاهش وزن 700 گرم😍😍😍

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:68.6  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات گلمسلام صبحانه نیمرو بدون روغن بادام نان گندم سبوس دار اسپرسو میان وعده بادام گردو رنگا رنگ مین ...

سلام عزیزم نوش جان .

کالری خودش که روش میزنه دقیقتره

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

نوش جونتنمیتونی یکم یکم بخوری ببینی واکنشش چیه میگن کم ک وارد بدنشون بشه درست میشه و.... بازم با دکت ...

قربونت گلم 

اره بمنم گفتن ترکیب با چیزای دیگه کم کم بده تا یکم عادت کنه دیگه دلو‌زدم ب دریا کوکو درس کردم یکمم خودش خورد 

منم خوردم انشالله ببینم امروز چجوریه علائمش 

ای جوونم چ اسم قشنگی😍

ب آوین منم میاد اسم داداشش رو‌پیدا کردم😅😅😅🙂

نوش جونش باشه 💋💋

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی۶۲.۹۵۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

نوش جونتنمیتونی یکم یکم بخوری ببینی واکنشش چیه میگن کم ک وارد بدنشون بشه درست میشه و.... بازم با دکت ...

سرگروه جون کاهش داشتم😍🥰

وزن قبلی ۶۳.۷۰۰

وزن فعلی ۶۲.۹۵۰😄

این ۵۰‌گرمه خیلییییی مهمه🤪

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی۶۲.۹۵۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

قربونت گلم اره بمنم گفتن ترکیب با چیزای دیگه کم کم بده تا یکم عادت کنه دیگه دلو‌زدم ب دریا کوکو درس ...

اتفاقا دیروز داشتم ب همین فکر میکردم ویهان و اوین🤣🤣

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

سلام عزیزم مبارکه کاهشت😍

قربانت😘إن شاالله بیشترش روزی خودتون😁

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:68.6  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!