2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 16265 بازدید | 2444 پست

سلام، شب خوش

صبحانه: کینوا پخته

ناهار:-

شام: سوپ ورمیشل، تافتون، سبزی خوردن، پنیر لاکتیکی، قیسی، موز،شربت،کیوی

میان وعده ها: -

کالری دریافتی:498

کالری سوزانده:337پیاده روی

کالری مجاز:500

میزان آب:5لیوان سعی میکنم بازم بخورم البته بعیده.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:68.6  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

سلام کالری مصرفی امروزم ناهار : عدس پخته و نان جومیان وعده : سیب. خیارشام : قیمه ریزه. نان جومیان وع ...

سلام عزیزم

افرین

نوش جون

فرداوزنکردی لینجا بهمنم بگو

اگه ۳ تا ۴ کیلو کاهش داشته باشی باید مجدد کالری حساب کنی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قاعدتاً باید بشه مثل برنج با چیزای دیگه قاطیش کرد اما بار اول تنهایی بپز مزه اش دستت میاد که با چی ت ...

مرسی گلم😍😘

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی۶۲.۹۵۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

ان شاءالله

سلام عزیزم خوبی 

گزارشم

فقط یچیز من هر عددی میدم برای مصرفیم تو ۱۰۰ بیشتر در نظر بگیر چون پودره مکملی که میخورم ۱۰۰ کالری داره هرروزم میخورم

صبحانه:انگور+پنیر+لواش

میان وعده:شیر کم چرب

ناهار:پلو کم روغن+قرمه سبزی+ترشی

عصرونه:خرمالو+نارنگی+بیسکوییت چند غله+باسلوق

شام:پلو بدون روغن+۱۳۷ گرم قرمه سبزی+ترب سفید+یکمم ترشی

مصرفی:۱۴۱۰

مجاز:۱۵۰۰

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

سلام عزیزمافریننوش جونفرداوزنکردی لینجا بهمنم بگواگه ۳ تا ۴ کیلو کاهش داشته باشی باید مجدد کالری حسا ...

آره 4 کیلو کاهش داشتم 

ولی بازم چشم. فردا وزن دقیقمو میگم

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

آره 4 کیلو کاهش داشتم ولی بازم چشم. فردا وزن دقیقمو میگم

فردا وزن کن.

بعدش مجدد کالریتو بشمار

موفق باشی عزیزم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سلام، شب خوشصبحانه: کینوا پختهناهار:-شام: سوپ ورمیشل، تافتون، سبزی خوردن، پنیر لاکتیکی، قیسی، موز،شر ...

ایووول👏🏻👏🏻👏🏻

سرگروهت رو تگ‌نکردی

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی۶۲.۹۵۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

مرسی گلم😍😘

خواهش میکنم😘🌹

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:68.6  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

سلام عزیزم خوبی گزارشمفقط یچیز من هر عددی میدم برای مصرفیم تو ۱۰۰ بیشتر در نظر بگیر چون پودره مکملی ...

سلام عزبزم

امروز فست بوده.

شما ۱۵۰۰ خوردی؟؟

فردا وزنت کاذبه که گلی

سلام عزبزمامروز فست بوده. شما ۱۵۰۰ خوردی؟؟فردا وزنت کاذبه که گلی

عزیزم من قبلنم گفتی گفتم فست نمیتونم بگیرم کالریمم بدون فسته فکر کنم فراموش کردی

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

عزیزم من قبلنم گفتی گفتم فست نمیتونم بگیرم کالریمم بدون فسته فکر کنم فراموش کردی

اره فراموش کرده بودم.

😘

سلام صبحانه نیمرو ونان گندم سبوس دار اسپرسومیان وعده بیسکویت ترد یکم به و هویج و پیاز پخته مادرشوهرم ...

سلام عزیزم

صبحونه حلوا شیره انگور بربری 

میانوعده سیب

ناهار خوراک لوبیا بربری 

میانوعده نصف سیب نارنگی قیسی

شام کوکو نخود فرنگی یه لیوان کاهو نون تافتون 

میانوعده سیب من عاشق سیبم😅

کالری مجاز ۱۷۰۰

کالری مصرفی ۱۶۰۰

نمیخواستم انقد بشه لعنتی یهو دیدم زیاد شد 

کوکو نخود فرنگی نداشت جدا جدا وارد کردم بعد مدت ها کوکو پختم تخم مرغ داشت خوردم خداکنه آوین خیلی ادیت نشه😭

ورزش✅

انشالله فردا کاهش داشته باشم🫠🙂

سلام گلمصبحونه💕 کره بادوم زمینی،شیره انگور،دو کف دست بربری میانوعده سیبناهار💕آبگوشت ،گوشت گوسفندی، ...

نوش جونت عزیزم 

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

سلام عزیزمصبحونه حلوا شیره انگور بربری میانوعده سیبناهار خوراک لوبیا بربری میانوعده نصف سیب نارنگی ق ...

نوش جونت

نمیتونی یکم یکم بخوری ببینی واکنشش چیه 

میگن کم ک وارد بدنشون بشه درست میشه و.... بازم با دکتر مشورت کن

اخه من سر ویهان گفتن باز بده کم کم مقدار خیلی کم تا درست شه و...  

من امروز بهش دادم نیمرو خداروشکر هیچی نشد

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨