2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 15824 بازدید | 2379 پست
تنش سلامت 💕چندسالش هست؟میدونی فک‌میکنم پاستوریزه ها بهتر میشه منم یبار بستنی سنتی خوردم خیلی اذیت ش ...

منم ۱۴ماهشه

درمانگاه و دکتر متخصص گف تخم مرغ کامل بهش بده قبل یکسالگی من دادم حساسیت خییلی بد زد انقد ک میخواستن بهش دگزا بزنن

حالا باز میگن چون قبل یکسالگی بوده اینجوری حساسیت نشون داده

وگرن کیک بستنی مبخوره هیچیش نمیشه

حالا باز دکتر گفته مقدار کم بهش بدم نمیدونم چیکار کنم

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ اخه نی نی سایت نمیام کاش گروه بزنی یه جادیگه.چ خبردرچه حالی

همین جا خوبه.از همه جا بهتره😁

مرسی قربونت .تو چطوری چه خبرا

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

سلام خزان جان💓امروز میخواستم فست ۱۶:۸ بگیرم ولی به چیزی خوردم یادم رفت بزنم توی کالری شمار چهل کالر ...

نه عزیزم نه تنها مورری نداره بلکه بایدم پر بشه

سلام، شب خوشصبحانه: نیمرو،تافتونناهار:وقت نشد مهمون برام اومد.😁شام:نان تافتون، کوکوسبزی، سالاد فصلم ...

چه مهمون خوش موقعی😁😁😁

منم ۱۴ماهشهدرمانگاه و دکتر متخصص گف تخم مرغ کامل بهش بده قبل یکسالگی من دادم حساسیت خییلی بد زد انقد ...

عزیزززم خداحفظش کنه برات😍😘

نه عزیزم بستگی ب مقدارحساسیتش داره خب من تست پوستی کرفتم قبل عید 

تخم مرغ خیلییییییی شدید بود عددش۱۲شد اما موز کمتربود مثلا۳ شد خداروشکر الان نسبت ب موز یکم بهتر شده و میخوره 

ولی تخم مرغ هنوزم حساسیتش شدیده با اینکه یک سالش تموم‌شد حتی سرواکسن یک سالگی هم‌بدنش ریخت بیرون(میگن‌برپایه تخم مرغ هست) دکترش گفت ممکنه حتی تادو سالگی هم طول بکشه بستگی ب بدنش داره 

باز خداروشکر چیزای دیگه میتونه بخوره 

انشالله تخم‌مرغ هم ب‌ زودی میخورن 

تنشون سالم باشه 

شماهم‌شیر خودت میدی؟

من چون شیرمیدم خودمم خیلیییی رعایت میکنم🥺

دکتر دخترمنم گفت یکم یکم سعی کن تست کنی تا روده هاش عادت کنه ولی خیلی زیاد نه 

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی ۶۳.۷۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

چه مهمون خوش موقعی😁😁😁

واقعاً 😍😍

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:69.3  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

من دیشب زود خوابیدم یادم رفت گزارش بزارم صبحانه سنگک و املت ‌ناهار ماکارونی و ته دیگ شام کالجوش و لو ...

سلام عزیزم خوبی سمیرا جان ببخشید من این مدت اینجا رو کلا یادم رفته بود از اینور گروه تل از اینور درسای آوا و بچه ها هم قوز بالا قوز کلا فراموشم شده اینجا عشقم 

⭐⭐ پشتیبان گروه ۲ ستاره⭐⭐ وزن شروع ۸۰ وزن هدف ۶۵ وزن فعلی ۷9

سلام و صد سلام درود و صد بدرودگزارش امروز صبحانه بربری ۲کف .پنیر تبریز .۱گردوناهار قیمه نثار ۱۲ ق.سا ...

عشقم نوش جون 

منم بلخره ترازو خریدم صبح وزن کردم 79, فیکس 

⭐⭐ پشتیبان گروه ۲ ستاره⭐⭐ وزن شروع ۸۰ وزن هدف ۶۵ وزن فعلی ۷9

عشقم نوش جون منم بلخره ترازو خریدم صبح وزن کردم 79, فیکس

سلام عزیزم .کجا بودی تو🤨 

مبارکه ترازوت 😍😍😍😍 طلسم شکستتتتت هورااااااا

سلام عزیزم خوبی سمیرا جان ببخشید من این مدت اینجا رو کلا یادم رفته بود از اینور گروه تل از اینور درس ...

دستت درد نکنه مارو دور ننداز😂

عزیزززم خداحفظش کنه برات😍😘نه عزیزم بستگی ب مقدارحساسیتش داره خب من تست پوستی کرفتم قبل عید تخم مرغ ...

اره منم واکسن یکسالگی تا۲ساعت موندم درمانگاه برا اطمینان خداروشکر هیچی نشد

اخه تخم مرغ براهوش خیلی خوبه😭

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

سلام عزیزم شبت بخیر 

کالری مصرفی امروزم 

ناهار : یک و نیم لیوان آش رشته 

میان وعده : 1 عدد سیب متوسط. 1 عدد پرتقال متوسط. 1 قاشق قاووت 

شام : یک و نیم لیوان آش رشته 

میان وعده : 1 عدد سیب. 1 عدد پرتقال 

7 لیوان آب

کالری مصرفی 1150

کالری مجاز 1300