2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 15651 بازدید | 2346 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروزت خوب بود عزیزمسه روز قبل و بعد پریود نباید وزن کرد نزدیک تایمت نیست؟چون زیاد نشون میده

فداتشم 

نه خوشگلم من پریود نمیشم 

گزارش دیروزم 

مجاز 1540

مصرفی 1520

اب ده لیوان 

ورزش یه ساعت پیاده روی 

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

سلام خزان جان خوبی🧡

دیروز 

صبحانه و میان وعده رو نخوردم دیر بیدار شدم

ناهار استامبولی با مرغ و دوغ و سالاد

شام دال عدس و دوغ

بعد از شام هم یکم تخمه ژاپنی خوردم

دولیتر و نیم آب خوردم

ورزش نکردم

کالری مصرفی ۹۲۵

کالری مجاز ۱۳۰۶

این هفته ی اوله که یه سری قرص شروع کردم برای بالانس هورمون هام، هم پر خواب شدم هم بی حوصله هم بی اشتها🤦🏻‍♀️

@خزان_نارنجی‍ 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

سلام خانم .خانم اجازه خوب بودیم .خانم ما مجاز خوردیم .شما چی؟

باریکلا دختر خوب 

منم مجاز

البته خیلی جلو خودمو گرفتما

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سلام خانوما کسی میدونه برای آب کردن و کوچیک کردن چربی های سرشانه بازو و پشت کتف کدوم ورزشی خوبه ؟اگه ...

سلام عزیزم برای بازو شنا دیوار عالیه ‌

برای چربی پشت چرخش روسی

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

سلام خزان جان خوبی🧡دیروز صبحانه و میان وعده رو نخوردم دیر بیدار شدمناهار استامبولی با مرغ و دوغ و س ...

اره معلومه کالریت پر نمیشه .ان شاءالله دوباره رو به روال بیوفتی

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

سلام من یه ماهه تقریبا شروع کردم کاری مجاز خیلی کمترمیخورم خیلی ازاین چیزایی که گفتین رعایت میکنم ولی حس میکنم تکون نخوردم

میخام دوباره با شما شروع کنم

قد ۱۶۳

وزنم ۸۲

وزن حدف ۷۰

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
خراب کردنتم قشنگه😉😁

واووووو 

ساچه واوووووو😍😃

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور