2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 16369 بازدید | 2452 پست

سلام 

صبحانه نیمرو ونان گندم سبوس دار اسپرسو

میان وعده بیسکویت ترد یکم به و هویج و پیاز پخته مادرشوهرم درست کرده بود دیگ من زدم خورشت به البتع ی حلقه کوچیک از هر کدوم

ناهار  برنج و قورمه سبزی پیاز

میان وعده نان تست موز اسپرسو

شامم برنج و کوبیده مرغ ماست

۱۲۷۳کالری مصرف کردم 

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

سلام عزیزماوکی قشنگمنوش جونفردا روز فسته. سختت میشه دو روز پشت هم.. بعد هم از نظر علمی پشت هم نباشه ...

ممنونممم❤️❤️

باشه اگه دیدم نمیشه فردا نمیگیرم 

آخه استپ وزنی شدم اعصابم ریخته بهم 🥲🥴😭

منم باهاش لج کردم 😑😂

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جاهایی که نظر نمیدن راجب رژیمم ترازومو میبرم😁

خیلی ام خوبه 

من خونه خودم وقتی خانوادم بودن اینکارو میکردم پیش بقیه نه

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی۶۲.۹۵۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

سلام، شب خوشصبحانه: موز، خرما، نون لواش، پنیر لاکتیکی ناهار:بادمجان سرخ شده، سبزی خوردن، قورمه‌سبزی، ...

گلم‌دانه کینوا چجوری پختی؟

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی۶۲.۹۵۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

سلام گلی نوش جونن

سلام 

آب ۶ لیوان فکر کنم 

۱۶۸۰

صبحانه بربری مربا ۱۵ گرم و کره ۳ گرم 

میان وعده شکلات ۱۰ گرم سیب پخته لواشک دمنوش پونه

ناهار املت با پیاز بربری ماست 

شام کته و ۱ دونه و نشفی کتلت گوشت 

کالریم زیاد میشه جدیدا 😪

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

سلام صبحانه نیمرو ونان گندم سبوس دار اسپرسومیان وعده بیسکویت ترد یکم به و هویج و پیاز پخته مادرشوهرم ...

سلام گلم

صبحونه💕 کره بادوم زمینی،شیره انگور،دو کف دست بربری 

میانوعده سیب

ناهار💕آبگوشت ،گوشت گوسفندی،سیب زمینی پخته،ترشی بادمجون،دو کف دست بربری 

میانوعده سیب انجیر خشک 

شام💕دو کف دست بربری. ماهی سرخ شده

میانوعده نصف موز. نصف کمتر پرتقال.  خیار.  کشمش

کالری مجاز ۱۷۰۰

کالری مصرفی۱۳۰۰

ورزش✅

سلام آب ۶ لیوان فکر کنم ۱۶۸۰صبحانه بربری مربا ۱۵ گرم و کره ۳ گرم میان وعده شکلات ۱۰ گرم سیب پخته لوا ...

سلام عزیزم .از میان وعده کم کن

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

سلام صبحانه نیمرو ونان گندم سبوس دار اسپرسومیان وعده بیسکویت ترد یکم به و هویج و پیاز پخته مادرشوهرم ...

چه میان وعده ی جالبی ‌.نوش جاان

سلام، شب خوشصبحانه: موز، خرما، نون لواش، پنیر لاکتیکی ناهار:بادمجان سرخ شده، سبزی خوردن، قورمه‌سبزی، ...

سلام نوش جوونت .خیلی خوشم میاد از گزارشات 

همه چی توش هست اما اندازه

چه خبرچقدکم کردی

هیچی واقعا .رفتم آزمایش تیروییدم خیلی زیاد رفته بالا .

من میگم چرا هرجی تلاش میکنم تهش ۲کیلو میام پایین .واسه اینه پس .فردا میرم دکتر قرص بده بهم

گلم‌دانه کینوا چجوری پختی؟

نپختم عزیزجان، یه تنقلات هستش که دانه میتوان داره😁

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:68.6  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

سلام نوش جوونت .خیلی خوشم میاد از گزارشات همه چی توش هست اما اندازه

سلامت باشی، آره سعی میکنم همه چی بخورم که ولع نیاد سراغم.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:68.6  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

هیچی واقعا .رفتم آزمایش تیروییدم خیلی زیاد رفته بالا .من میگم چرا هرجی تلاش میکنم تهش ۲کیلو میام پای ...

منم تیروئیدم لب مرزبوددوماه پیش داره پرکارمیشه

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚
ممنونممم❤️❤️باشه اگه دیدم نمیشه فردا نمیگیرم آخه استپ وزنی شدم اعصابم ریخته بهم 🥲🥴😭منم باهاش لج ک ...

قربونت

امروزم رعایت کن ۷۰۰ ببند

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔