2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 11752 بازدید | 1713 پست
سعی کن مجازتو پر کنی‌..

اخه میدونی من این هفتمم اخر هفته گند زده میشه 

سره همین مجازمو پر نکردم

این تولد بازیا تموم شه من از شنبه هم قراره برم باشگاه هم رژیممو درست حسابی بگیرمو یکم نونو برنجمو کم کنم 

فقط بیسکوییته عصرونمو اصلااا نمیتونم چون سرکارم اونو میخورم با چایی نخورم میمیرم دیگه تا شام

امشبمم تبریک میگم گند زدم 😩

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خزان جان خوبی💞من امروز یکم سورپرایز دارم😅

صبحانه نان تست با پنیر و گردو

ناهار برنج خورشت با ماست

شام سالاد پاستا

میان وعده ی صبح سیب

میان وعده ی عصر سیب و یخ در بهشت

آب دو لیتر

ورزش دو ساعت و نیم پیاده روی داشتم🥵

کالری مجاز ۱۳۱۳

کالری مصرفی ۱۵۰۰🙄شرمنده، با دوستم رفته بودم بیرون با اینکه سعی بر کنترل کردن بود ولی از دستم در رفت🤦🏻‍♀️

@خزان_نارنجی‍ 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

چه شامی🤩 نوش جون

سلام 

آب ۶ لیوان 

۱۳۴۰

صبحانه :چایی و ۴ کشمش سبز+ماکارونی زود هنگام 

عصر :پنیر رطب بربری

میان وعده :خرمالو یه قطعه شکلات ۵ گرمی +تیمز بی قند

ولی گشنمه احساس ضعف دارم همش سرم گیج میره 

نمیدونم چرا جدیدا کالریم زیاد میشه 

البته قدیمن هم اینطور بودما🤣

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

ان شاءالله

سلام عزیزم شبت بخیر ❤️

صبحانه یک عدد خرما 

ناهار 1 فنجان عدسی. 3 کف دست نان. 1 کف دست سبزی خوردن

میان وعده : 1 عدد سیب .2 عدد خیار. 1 لیوان شیر بادام

شام : 1 عدد ساق مرغ کوچک. 1 لیوان نخود لوبیاپخته

2 لیوان سالاد فصل. 2 تا دونه سیب زمینی سرخ کرده

میان وعده : 1 عدد سیب. 2 عدد خیار. 1 عدد خرما همراه با دمنوش دارچین

6 لیوان آب

کالری مجاز 1300

کالری مصرفی 1230

ورزش : 20 دقیقه آپ ورزش شکم پهلو

سلام خزان جان💞

امروز 

صبحانه یک عدد نان تست و پنیر سفید و گردو

ناهار پلو شوید و ماهی همراه سس و سالاد

شام املت با نان لواش و ماست

میان وعده ی صبح یادم رفت

میان وعده ی عصر یک عدد سیب

بیست دقیقه ورزش

دو لیتر آب

کالری مجاز ۱۳۱۳

کالری مصرفی رو واقعا نمیدونم، این سسه که با ماهی هست مادرم از خالشون یاد گرفتن اسمش رو نمیدونیم، بجاش ده گرم اضافه برنج زدم، کلا هم کمتر خوردم ، با شام که زدم صدو پنجاه تا مونده بود ولی خب ده گرم از نونم هم موند....، خلاصه امروز یه دویست تا از کالری مجاز کمتر خوردم

@خزان_نارنجی‍ 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

چه شامی🤩 نوش جون

سلام 

اب ۵ لیوان 

۱۵۴۷

صبحانه :یه املت با رب و بربری+چای و یه رطب

ناهار :بال سرخ شده و سیب زمینی و لواش

میان وعده :خربزه کرانچی خرمالو

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

ان شاءالله

سلام عزیزم خسته نباشی ❤️❤️

صبحانه: 1 عدد خرما 

ناهار: ١ فنجان عدسی.3 کف دست نان. 1 کف دست سبزی خوردن

میان وعده: 1 عدد سیب. 2 عدد خیار. 1 لیوان شیران بادام

شام : 1 عدد تخم مرغ آب پز. 5 کف دست نان. 2 لیوان سالاد فصل. 1 غ ق روغن زیتون

میان وعده: 1 عدد سیب. 2 عدد خیار. 2 عدد خرما همراه با دمنوش دارچین

آب 7 لیوان

کالری مصرفی 1215

کالری مجاز 1300

ورزش نیم ساعت آپ لاغری شکم پهلو

سلام عزیزان کاش برای هرگروه تویه برنامه گروه میزدیم اونجا راحت ترمیشه صحبت کرد با پشتیبان گروه. 

من 25کیلو وزن اضاف دارم.. 75 کیلوهستم و دوروزه رژیم فست رو شروع کردم. 

کالری مصرفی دیروز 1196 

کالری مصرفی امروز764

پیاده روی داشتم 160 کالری سوزوندم. 

فست هم ساعت 9شب شروع میشه تا ساعت13 

اللهم،همان که میدانی ... :)
سلام عزیزان کاش برای هرگروه تویه برنامه گروه میزدیم اونجا راحت ترمیشه صحبت کرد با پشتیبان گروه. من 2 ...

@banoy_bahari‍ 

عزیزم من تازه اومدم تو گروه شما.. و اولین بار رژیم سخت میگیرم ومیخام ادامه بدم. انشاالله به وزن دلخواهم برسم♥

اللهم،همان که میدانی ... :)
اخه میدونی من این هفتمم اخر هفته گند زده میشه سره همین مجازمو پر نکردماین تولد بازیا تموم شه من از ش ...

به مبارکی و میمنت

😐🤨

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سلام عزیزم شبت بخیر ❤️صبحانه یک عدد خرما ناهار 1 فنجان عدسی. 3 کف دست نان. 1 کف دست سبزی خوردنمیان و ...

سلام عزیزم

نوش جونت

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

@parandehmohajer4325‍ 

سلام گلم خوبی

من به علت مشکلاتی این چند روز نتونستم رعایت کنم 😞

انشالله از امروز بتونم رعایت کنم و گزارش بدم 

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**